Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σφαίρες γάζωσαν επιβατικό αεροπλάνο πριν προσγειωθεί στη Βαγδάτη

Σφαίρες γάζωσαν επιβατικό αεροπλάνο πριν προσγειωθεί στη Βαγδάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροσκάφος, Βαγδάτη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,

Στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης τη Δευτέρα αργά το απόγευμα, αεροσκάφος της εταιρίας Flydubai επλήγη από σφαίρες λίγο πριν από την προσγείωσή του, ανακοίνωσε την Τρίτη εκπρόσωπος της εταιρίας χαμηλού κόστους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΑΕ αποφάσισε την αναστολή των πτήσεων προς τη Βαγδάτη τεσσάρων αεροπορικών εταιριών της χώρας: Flydubai, Emirates, Etihad και Air Arabia.

Δύο επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά όταν τρεις ή τέσσερις σφαίρες έπληξαν το επιβατικό αεροσκάφος, δήλωσαν αξιωματούχος της πολιτικής αεροπορίας και αξιωματικός της υπηρεσίας ασφαλείας στη Βαγδάτη, διευκρινίζοντας ότι δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθεί η προέλευση των πυρών.

“Μετά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης της πτήσης 215 FZ στις 26 Ιανουαρίου 2015, ζημιές από πυρά μικρών όπλων εντοπίστηκαν στην άτρακτο του αεροσκάφους”, είπε εκπρόσωπος της Flydubai προσθέτοντας ότι κανένας επιβάτης δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια και ότι διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό.

Σχετικά άρθρα