Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανελέητος εξευτελισμός Ερντογάν στο Twitter – Φωτογραφίες πολύ γέλιο!

Ανελέητος εξευτελισμός Ερντογάν στο Twitter – Φωτογραφίες πολύ γέλιο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Εντύπωση προκάλεσε σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο η εμφάνιση του Ερντογάν στο νέο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας στην Άγκυρα, γνωστό και ως Λευκό Παλάτι, περιτριγυρισμένος από 16 Τούρκους στρατιώτες που τους είχε ντύσει με μεσαιωνικές πανοπλίες.

Το όλο σόου, δείγμα της μεγαλομανίας του νεο-οθωμανού ισλαμιστή Τούρκου Προέδρου, στήθηκε κατά την επίσκεψη του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς στην Άγκυρα στις 12 Ιανουαρίου.

erdogan-1

Όπως σας γράφαμε τότε σε ανάρτησή μας με τίτλο Οι Παλαιστίνιοι προσκύνησαν τον σουλτάνο Ερντογάν με φρουρά από Γενίτσαρους, δεκαέξι άνδρες ντυμένοι με πολεμικές στολές που παρέπεμπαν στην εξέλιξη του τουρκικού λαού, από τους Σελτζούκους, τους Ογούζους και τους Οθωμανούς, με προφανή σκοπό να προβάλει την ιστορία της χώρας του θυμίζοντας ότι η Τουρκία ιστορικά αντλεί τη δύναμή της από μια αυτοκρατορία.

erdogan-2

Όπως αντιλαμβάνεστε, το όλο αλλόκοτο θέαμα προκάλεσε μεγάλο τρολάρισμα στο διαδίκτυο, το οποίο για μια ακόμη φορά εξευτέλισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανελέητα.

Κάποιοι “είδαν” τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ποζάρει με τους ήρωες από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, άλλοι τον φαντάστηκαν να υποδέχεται τον Νταρθ Βέιντερ από τον Πόλεμο των Άστρων, ενώ δεν έλειψε και το Game of Thrones ως σύνθεση.

Γνωρίζοντας ότι ο Τούρκος νεοσουλτάνος δεν έχει και ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, οι ακόλουθες εικόνες μοντάζ πρέπει να του προκάλεσαν μεγάλη σύγχυση:

erdogan-3

erdogan-4

erdogan-5

Βεβαίως, όσο κι αν σας φανεί περίεργο, οι παραπάνω είναι οι… σοβαρές προσεγγίσεις της όλης παράστασης με τους μεσαιωνικούς Τούρκους μαχητές, διότι υπάρχει και το ακόλουθο δημιούργημα, εμπνευσμένο από τον κόσμο των Πόκεμον.

erdogan-pokemon

Σχετικά άρθρα