Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παλαιστίνιος μακελάρης έμαθε μέσω internet πώς να μαχαιρώνει ανθρώπους

Ο Παλαιστίνιος μακελάρης έμαθε μέσω internet πώς να μαχαιρώνει ανθρώπους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τελ Αβίβ, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Χάμζα Ματρούκ,

Ο Χάμζα Ματρούκ (Hamza Matrouk), Παλαιστίνιος μοναχόλυκος Ισλαμιστής που μαχαίρωσε 12 επιβάτες μέσα σε λεωφορείο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ το πρωί της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου 2015, έμαθε πώς να εκτελέσει την “αποστολή” του μέσω διαδικτύου, όπως είπε κατά την ανάκρισή του.

Ο Ματρούκ, που πυροβολήθηκε στο πόδι ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει μετά το μακελειό που προκάλεσε, ήταν “φανατικός” θεατής βίντεο στο διαδίκτυο που σχετίζονται με την ισλαμική θεολογία, τα αντιισραηλινά και αντισημιτικά κηρύγματα όπως και βίντεο που “εκπαιδεύουν” πώς γίνονται οι επιθέσεις εναντίον των Εβραίων.

Υπάρχουν πολλά τέτοια βίντεο στο διαδίκτυο. Όπως κάποια που δείχνουν πώς να κόψεις κάποιου τον λαιμό, ή να τον μαχαιρώσεις στα πλευρά, ώστε να τον σκοτώσεις.

Τα βίντεο όμως που τον έκαναν να πάρει την απόφαση και να χτυπήσει, ήταν εκείνα που έδειχναν τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Γάζα, όπως και τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο Όρος του Ναού στα Ιεροσόλυμα.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο που διακομίστηκαν οι 12 τραυματίες, 3 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, 4 βρίσκονται σε ενδιάμεση κατάσταση και 5 έχουν ελαφρά τραύματα. Ακόμα 7 άνθρωποι νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ.

Δύο τραυματίες έχουν τα χειρότερα τραύματα. Ο ένας είναι μαχαιρωμένος στο κεφάλι, στο μυαλό, και ο άλλος στο λαιμό. Που σημαίνει ότι ο μακελάρης, σήκωνε το μαχαίρι ψηλά και το κατέβαζε με δύναμη πάνω στα κεφάλια των ανθρώπων.

Σχετικά άρθρα