Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο ΣΟΚ! Ο Παλαιστίνιος μακελάρης μαχαίρωσε γυναίκα ενώ έτρεχε να ξεφύγει

Βίντεο ΣΟΚ! Ο Παλαιστίνιος μακελάρης μαχαίρωσε γυναίκα ενώ έτρεχε να ξεφύγει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τελ Αβίβ, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Χάμζα Ματρούκ,

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον Παλαιστίνιο μοναχόλυκο, που μαχαίρωσε την Τετάρτη μέσα σε λεωφορείο στο Τελ Αβίβ περισσότερους από 10 επιβάτες, να έχει κατέβει στο δρόμο και να μαχαιρώνει και περαστικούς.

Όλο το ρεπορτάζ της επίθεσης εδώ: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μακελειό στο Τελ Αβίβ

Ο Χάμζα Ματρούκ (Hamza Matrouk) προσπάθησε να διαφύγει όταν άνοιξαν οι πόρτες του λεωφορείου, μέσα στον πανικό που προκλήθηκε, ανάμεσα στους πολίτες που έτρεχαν προς κάθε κατεύθυνση.

Η κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε, ενώ τρέχει να ξεφύγει, να μαχαιρώνει μια γυναίκα που βρέθηκε τυχαία μπροστά του στην πλάτη. Η εικόνα είναι σοκαριστική. Το κτήνος της καρφώνει το μαχαίρι στην ωμοπλάτη, η γυναίκα αμέσως σωριάζεται στο έδαφος και εκείνος συνεχίζει το τρεχαλητό του. Δείτε το βίντεο:

Λίγο αργότερα ο Ματρούκ έπεσε πάνω σε άνδρες της ασφαλείας του Ισραήλ, οι οποίοι τον πυροβόλησαν στο πόδι και στη συνέχεια τον συνέλαβαν. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο παρανοϊκός μακελάρης είναι πεσμένος μπρούμυτα, με χειροπέδες στα χέρια, ουρλιάζοντας από πόνο:

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο που διακομίστηκαν οι 12 τραυματίες, 3 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, 4 βρίσκονται σε ενδιάμεση κατάσταση και 5 έχουν ελαφρά τραύματα. Ακόμα 7 άνθρωποι νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ.

Δύο τραυματίες έχουν τα χειρότερα τραύματα. Ο ένας είναι μαχαιρωμένος στο κεφάλι, στο μυαλό, και ο άλλος στο λαιμό. Που σημαίνει ότι ο μακελάρης, σήκωνε το μαχαίρι ψηλά και το κατέβαζε με δύναμη πάνω στα κεφάλια των ανθρώπων.

Σχετικά άρθρα