Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές παίρνουν το αίμα από τις σκλάβες Γιαζίντι

Οι τζιχαντιστές παίρνουν το αίμα από τις σκλάβες Γιαζίντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αιμοδοσία, Γιαζίντι, Ερωτική Σκλάβα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Μια έγκυος έφηβος Κούρδισσα Γιαζίντι, που αιχμαλωτίστηκε από το Ισλαμικό Κράτος, αποκάλυψε πώς κορίτσια που κρατούνται ως σκλάβες από το Ισλαμικό Κράτος, υποχρεούνται να δίνουν το αίμα τους στους τζιχαντιστές, σε υποχρεωτικές αιμοδοσίες.

Η Χαμσί (Hamshe), η πρώτη Γιαζίντι (πρώην) σκλάβα που αποκάλυψε την ταυτότητά της, είπε πώς οι τζιχαντιστές υποχρεώνουν αιχμάλωτες κοπέλες αλλά και παιδιά να δίνουν το αίμα τους για μετάγγιση σε τραυματισμένους τζιχαντιστές που νοσηλεύονται.

Η 19χρονη, που έχει ήδη ένα παιδί με τον σύζυγό της, ο οποίος δολοφονήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος, κρατήθηκε από τους τζιχαντιστές για 28 ημέρες πριν καταφέρει να δραπετεύσει.

yazidi-2

Όπως είπε: “Όταν οι τζιχαντιστές μας αιχμαλώτισαν, ένας από αυτούς με πήγε στο σπίτι του, με κλείδωσε μέσα σε ένα δωμάτιο και μου είπε ότι θα με κρατήσει χωρίς τροφή και νερό εάν δεν τον παντρευόμουν”. “Υποχρέωναν τις αιχμάλωτες κοπέλες Γιαζίντι να δίνουμε το αίμα μας σε τραυματίες τζιχαντιστές. Ποιος θεός επιτρέπει τέτοιες πράξεις;”.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, το Ισλαμικό Κράτος κάνει υποχρεωτικές αιμοδοσίες για τους τραυματίες του. Συνηθίζει να συλλαμβάνει αμάχους, στις περιοχές που ελέγχει, και να τους παίρνει το αίμα για τις ανάγκες των τραυματιών. Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται ότι παίρνουν το αίμα και των Γιαζίντι που κρατούν.

Σχετικά άρθρα