Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντολή Πούτιν να επιστρέψουν στις βάσεις τους τα ρωσικά στρατεύματα

Εντολή Πούτιν να επιστρέψουν στις βάσεις τους τα ρωσικά στρατεύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ουκρανία, Ρωσία,

Το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο ρωσικά μέσα ενημέρωσης, μεταδίδει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε τα στρατεύματα που συμμετέχουν σε στρατιωτικά γυμνάσια να επιστρέψουν στις βάσεις τους.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι τα στρατιωτικά γυμνάσια, τα οποία η Μόσχα αρνείται ότι συνδέονται με τα γεγονότα στην Ουκρανία, υπήρξαν επιτυχημένα. Τα στρατιωτικά γυμνάσια πραγματοποιήθηκαν στη δυτική Ρωσία, που συνορεύει με την Ουκρανία.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα έδειξε τον Ρώσο πρόεδρο να παρακολουθεί από κοντά στρατιωτικά γυμνάσια σε πεδίο βολής.

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αφίχθη σε πεδίο βολής στην περιφέρεια του Λένινγκραντ για να παρακολουθήσει την τελική φάση των έκτακτων ασκήσεων που διενεργεί το Υπουργείο Άμυνας για τον έλεγχο του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων στον κεντρικό και δυτικό τομέα. Στα γυμνάσια στο πεδίο βολής μετέχουν 1.500 άνδρες, δεκάδες τεθωρακισμένα κι οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Ο αρχηγός του κράτους αφίχθη με ελικόπτερο και κατόπιν μετέβη στο επιτελικό κέντρο της άσκησης απ’ όπου την παρακολούθησε μαζί με τον Υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού», ανέφερε δελτίο της ρωσικής τηλεόρασης.

Σχετικά άρθρα