Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο άνδρας μου με βίασε 300 φορές ενώ κοιμόμουν”

“Ο άνδρας μου με βίασε 300 φορές ενώ κοιμόμουν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Παράνομη Βιντεοσκόπηση, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Μια νεαρή γυναίκα βρήκε τη δύναμη και εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στη Βρετανία τον τρόμο και τους απανωτούς βιασμούς που βίωσε από τον ίδιο της τον άνδρα.

Όπως είπε, τη βίαζε ενώ κοιμόταν και παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Η Σάρα Τέτλεϊ (Sarah Tetley), από το Μέλτον Μόουμπρεϊ, στο Λίσεστερσάιρ, αγωνίστηκε μέσα από κρίσεις πανικού αλλά και την κατάθλιψη, ώστε να καταφέρει ο πρώην της, Τσάρλι Τέτλεϊ (Charlie Tetley), να βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής μετά από όσα τις έκανε μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους.

Η 26χρονη αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της δημοσίως, με την ελπίδα να βοηθήσει και άλλα θύματα κακοποίησης.

Η Σάρα νόμισε ότι είχε τον τέλειο παραμυθένιο γάμο με τον Τσάρλι, τον οποίο γνώρισε σε ένα μπαρ όταν ήταν δεκαοχτώ χρονών.

Αν και ήταν 8 χρόνια μεγαλύτερος, το ζευγάρι ξεκίνησε αμέσως να είναι μαζί.

Το 2009 ολοκλήρωσαν την οικογένειά τους, όταν η Σάρα έμεινε έγκυος και έφερε στη ζωή την κόρη τους, η οποία είναι τώρα τεσσάρων ετών.

Καθώς περνούσε ο καιρός η συμπεριφορά του Τσάρλι άρχισε να γίνεται όλο και πιο χειριστική και όλο τη μάλωνε για το πώς συμπεριφερόταν στο παιδί τους.

Παρά το γεγονός ότι και η ίδια είχε αρχίσει να έχει κάποιες επιφυλάξεις, σε ό,τι αφορούσε την προσωπικότητά του, συμφώνησε όταν ο Τσάρλι της πρότεινε να παντρευτούν, πιστεύοντας ότι ο γάμος θα βοηθούσε ώστε να στρώσει η σχέση τους.

sarah

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 στην εκκλησία της γειτονιάς με καλεσμένους όλους τους συγγενείς και φίλους.

Ωστόσο, ο γάμος αντί να φτιάξει τη σχέση τους, έδειχνε να μην έχει αποτέλεσμα. Ο Τσάρλι γινόταν όλο και πιο απόμακρος.

Δεν της επέτρεπε να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του και πολλές φορές έμενε μόνος του, στο υπνοδωμάτιό τους, τα απογεύματα.

Η Σάρα άρχισε να φοβάται ότι ο άνδρας της είχε εξωσυζυγική σχέση, αλλά η αλήθεια ήταν υπεράνω φαντασίας. Τη βίαζε ενώ κοιμόταν τη νύχτα και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Το ανακάλυψε η ίδια τυχαία ένα πρωινό, όταν ξύπνησε και τον βρήκε να της ορμάει.

Ο Τσάρλι δεν περιοριζόταν μόνο να τη βιάζει, αλλά και να της “βάζει” διάφορα αντικείμενα.

Μιλώντας στην εκπομπή This Morning, είπε ότι ένα βράδυ υποκρίθηκε ότι κοιμόταν για να δει η ίδια τι θα γίνει. “Τελείωσε γρήγορα και στη συνέχεια έφυγα από την κρεβατοκάμαρα και πήγα στο σαλόνι και έβλεπα τηλεόραση μέχρι να ξημερώσει”.

Όταν ο Τσάρλι έφυγε για τη δουλειά, εκείνη κατέφυγε σε ένα γειτονικό σπίτι και είπε τι της συνέβαινε. Ο γείτονας την έπεισε να το καταγγείλει στην Αστυνομία, όπως και έπραξε. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να την επισκεφτούν για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Εξαιτίας της φύσης των επιθέσεων, η αστυνομία κατάσχεσε το λάπτοπ του Τσάρλι, το βίντεο ρεκόρντερ και το Xbox.

Ενώ βοηθούσε τους αστυνομικούς με την έρευνά τους, η Σάρα ανακάλυψε επτά εξωτερικούς σκληρούς δίσκους κρυμμένους κάτω από ένα έπιπλο στην κρεβατοκάμαρά τους, τους οποίους επίσης παρέδωσε για να ερευνηθούν.

Η αστυνομία ανακάλυψε σε αυτά σκληρό πορνογραφικό υλικό.

Στη συνέχεια πήγε με τους αστυνομικούς να κάνει επίσημη κατάθεση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, μια ημέρα μετά τη σύλληψη του Τσάρλι, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και επίθεση.

Οι αστυνομικοί που είδαν τα βίντεο με τον Τσάρλι να τη βιάζει και να την κακοποιεί σεξουαλικά, της ζήτησαν να κάνει εξετάσεις για ναρκωτικές ουσίες, διότι στα βίντεο φαινόταν σαν να είναι αναίσθητη όταν ο άνδρας της έκανε πάνω της όλα αυτά.

Της πήραν τρίχες από τα μαλλιά, αίμα και ούρα για εξετάσεις, ωστόσο οι εξετάσεις βγήκαν αρνητικές.

Μερικούς μήνες αργότερα η Σάρα κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και της ζητήθηκε να δει μερικά από τα 300 συνολικά διαφορετικά βίντεο βιασμών της.

“Σε δύο από τα βίντεο που είδα δεν άκουγα την ανάσα μου και δεν κουνιόμουν καθόλου. Φαινόμουν σαν να είμαι νεκρή”.

“Σε κάποια βίντεο δεν με βίαζε ο ίδιος, αλλά μου έβαζε διάφορα πράγματα”.

Τα βίντεο είχαν γυριστεί μεταξύ του Ιανουαρίου 2011 και του Δεκεμβρίου 2012. Ωστόσο, η Αστυνομία έπρεπε να αποδείξει ότι ο Τσάρλι ήταν ένοχος για τον βιασμό της γυναίκας του.

Ο Τσάρλι οδηγήθηκε στο δικαστήριο τον Μάρτιο του 2014 και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση. Από τη σύλληψη του Τσάρλι και μετά η Σάρα υπέφερε από κρίσεις πανικού και κατάθλιψη.

Τους τελευταίους μήνες όμως κατάφερε να το ξεπεράσει και τώρα προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της. Χώρισε τον Τσάρλι και είναι σε σχέση με τον γείτονα που τη συμβούλεψε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και να καταγγείλει τους βιασμούς της.

Σχετικά άρθρα