Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε χτυπήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε χτυπήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ευρώπη, Εφημερίδα Charlie Hebdo, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος με νέο βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο χαιρετά τις τζιχαντιστικές επιθέσεις στο Παρίσι και προειδοποιεί ότι θα ακολουθήσουν και νέα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Στο βίντεο που δημιούργησε το γραφείο προπαγάνδας των τζιχαντιστών στο Ισλαμικό Κράτος, πρωταγωνιστούν τρεις τζιχαντιστές που μιλούν γαλλικά με αραβική προφορά.

Οι τζιχαντιστές απειλούν με νέα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γηραιά Ήπειρο και τις ΗΠΑ.

Το βίντεο αναρτήθηκε από το γραφείο προπαγάνδας των τζιχαντιστών που εδρεύει στην κατεχόμενη Ράκα της Συρίας, την πόλη που το Ισλαμικό Κράτος έχει άτυπη πρωτεύουσά του στη Συρία και δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά την ανάληψη ευθύνης για την αιματοχυσία στη σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo από την Αλ Κάιντα της Υεμένης.

Οι δύο τζιχαντιστές έχουν προφορά από την βόρειο και δυτική Αφρική ενώ, ο τρίτος είναι πιθανότατα κάτοικος των παρισινών προαστίων.

“Λέω σε όλους τους Γάλλους πολίτες που πιστεύουν ότι το Ισλαμικό Κράτος δεν θα φτάσει στην Ευρώπη ότι με την βοήθεια του Αλλάχ, θα φτάσουμε στην Ευρώπη και θα εξαπλωθούμε σε όλη την Ευρώπη, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία την Ελβετία ακόμα και τις ΗΠΑ”, αναφέρει ο πρώτος τζιχαντιστής.

Στη συνέχεια, παίρνει το λόγο άλλος τζιχαντιστής: “Λέω σε όλα τα αδέρφια μου, που δεν μπορούν να μεταναστεύσουν και να ενταχθούν στο Ισλαμικό Χαλιφάτο: Προσπαθήστε να αντισταθείτε με όλη σας την δύναμη. Σκοτώστε τους, σφαγιάστε τους, βάλτε φωτιά στα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους”.

Και ο τρίτος ολοκληρώνει τις απειλές κατά της Δύσης: “Λέω στους αδερφούς μου. Εάν δείτε αστυνομικό, σκοτώστε τον. Σκοτώστε τους όλους. Σκοτώστε όλους τους άπιστους που βλέπετε στους δρόμους”.

Σχετικά άρθρα