Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αφίξεις και αναχωρήσεις στην ηγεσία του ΔΝΤ

Αφίξεις και αναχωρήσεις στην ηγεσία του ΔΝΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κάρλα Γκράσο, Κριστίν Λαγκάρντ, Ναογιούκι Σινοχάρα,

Θέση εκτελεστικής διευθύντριας , θεσπίστηκε στο ΔΝΤ , την οποία θα καταλάβει η κ. Κάρλα Γκράσο, που χρήστηκε επίσης και αναπληρώτρια γενική διευθύντρια, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η γενική διευθύντριά του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Η κ. Γκράσο Ιταλοβραζιλιάνικης καταγωγής εργάστηκε για 14 χρόνια ως αντιπρόεδρος ανθρωπίνου δυναμικού στην εταιρεία Vale SA, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξόρυξης στον κόσμο, ενώ διετέλεσε και γραμματέας της υπηρεσίας κοινωνικών ασφαλίσεων της Βραζιλίας και σύμβουλος στην Παγκόσμια Τράπεζα

Η κ. Γκράσο στο νέο ρόλο της, θα επιβλέπει όλες τις διοικητικές λειτουργίες του Ταμείου, θα συντονίζει τα ζητήματα του προϋπολογισμού, των ανθρωπίνων πόρων, της τεχνολογίας, των γενικών υπηρεσιών και του εσωτερικού ελέγχου, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποδοτική, αποτελεσματική και ολοκληρωμένη διαχείριση των λειτουργιών αυτών, που είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική αποτελεσματικότητα του Ταμείου. Επίσης θα επιβλέπει την ενίσχυση των ικανοτήτων και της κατάρτισης στην εργασία του ΔΝΤ.

Από την διεύθυνση του ΔΝΤ και συγκεκριμένα από την θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή του Ταμείου αποχώρησε ο Ιάπωνας Ναογιούκι Σινοχάρα, με το ΔΝΤ να ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει την αναζήτηση του διαδόχου του.

Σχετικά άρθρα