Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε απελπισία το Ισλαμικό Κράτος – Οι Κούρδοι μακέλεψαν εκατοντάδες τζιχαντιστές (βίντεο)

Σε απελπισία το Ισλαμικό Κράτος – Οι Κούρδοι μακέλεψαν εκατοντάδες τζιχαντιστές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές,

Όλοι οι τζιχαντιστές που το έβαλαν στα πόδια για να γλιτώσουν τις ζωές τους, στη μάχη ενάντια στους Πεσμεργκά έξω από την πόλη Γκουέρ, στο βόρειο Ιράκ, εκτελέστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος.

Την Τρίτη μια πηγή, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, μίλησε στο BasNews και είπε ότι μετά την ήττα των τζιχαντιστών έξω από την Γκουέρ, νότια της Ερμπίλ στο βόρειο Ιράκ, την οποία το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να καταλάβει από την Παρασκευή, ο “χαλίφης” Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι έδωσε εντολή, όσοι τζιχαντιστές του λιποψύχησαν και υποχώρησαν στη μάχη να εκτελεστούν.

Το Ισλαμικό Κράτος έχασε δεκάδες, αν όχι εκταοντάδες, άνδρες στην προσπάθειά του να καταλάβει τη Γκουέρ που υπερασπίζονται οι Κούρδοι Πεσμεργκά μόνοι τους, αφού ο ιρακινός στρατός το έβαλε στα πόδια. “Πολλοί τζιχαντιστές έχουν χάσει κάθε διάθεση να πολεμήσουν, έχει τσακιστεί το ηθικό τους”, είπε αξιωματικός των Πεσμεργκά στο BasNews.

Μεγάλη ζημιά στο ηθικό των τζιχαντιστών έχει κάνει και βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube που δείχνει δεκάδες νεκρούς τζιχαντιστές στα χωράφια έξω από τη Γκουέρ. Πραγματικά, οι Κούρδοι τους τσάκισαν. Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα