Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Δεκάχρονος εκτέλεσε δύο Ρώσους πράκτορες

Ισλαμικό Κράτος: Δεκάχρονος εκτέλεσε δύο Ρώσους πράκτορες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καζακστάν, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,

Δεκάδες αγόρια από το Καζακστάν, μια τουρκική χώρα στην κεντρική Ασία – πρώην σοβιετική δημοκρατία, βρίσκονται στο Ισλαμικό Κράτος με τους γονείς τους και εκπαιδεύονται στα όπλα ως παιδιά στρατιώτες και ως η επόμενη γενιά τζιχαντιστών (δείτε σχετικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες εδώ).

Ένα από αυτά τα αγόρια που ζουν στη Συρία διακρίνεται σε βίντεο που ανάρτησε το Ισλαμικό Κράτος να εκτελεί με πιστόλι δύο άνδρες που σύμφωνα με τους τζιχαντιστές εργάζονταν για τις υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσίας. Οι Ρώσοι, κατά το Ισλαμικό Κράτος, πράκτορες προσπάθησαν να διεισδύσουν στις μονάδες των μουσουλμάνων εθελοντών από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, αλλά φανερώθηκαν και συνελήφθησαν από τους τζιχαντιστές.

rossoi

Το βίντεο, διάρκειας επτά λεπτών, δείχνει το παιδί, το οποίο φαίνεται ότι είναι ηλικίας περίπου 10 ετών, να εκτελεί τους δύο γονατισμένους άνδρες, φερόμενους ως Ρώσους πράκτορες.

Τα θύματα βιντεοσκοπήθηκαν νωρίτερα κατά την ανάκρισή τους για την φερόμενη ως απόπειρά τους να διεισδύσουν στο Ισλαμικό Κράτος.

Σχετικά άρθρα