Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Συγκρούσεις σώμα με σώμα χωρίς αύριο στην Κομπάνι (βίντεο)

Ισλαμικό Κράτος: Συγκρούσεις σώμα με σώμα χωρίς αύριο στην Κομπάνι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές,

Μάχες άνευ προηγουμένου δίνουν οι Κούρδοι του YPG και οι Πεσμεργκά στην Κομπάνι ενάντια στους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος, καθώς οι ορδές των ισλαμοφασιστών έχουν δεχθεί ενισχύσεις και έχουν εξαπολύσει εδώ και δύο ημέρες νέο κύμα επιθέσεων στο νότιο μέτωπο της πόλης στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία.

Στο νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube απαθανατίζονται οι Κούρδοι την ώρα της λυσσαλέας αντίστασης που πλέον μετρά πάνω από 120 ημέρες, να μάχονται πίσω από ντουβάρια και ανάμεσα στα ερείπια.

Την ίδια ώρα τα κουρδικά Μέσα κάνουν λόγο για τις πιο σφοδρές μάχες σώμα με σώμα που έχουν λάβει χώρα στην Κομπάνι τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κουρδικό firatnews πέριξ κυβερνητικού κτιρίου στην Κομπάνι έχουν πέσει νεκροί μέχρι στιγμής οκτώ τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος, ενώ οι σφοδρές συγκρούσεις μαίνονται.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα