Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νταβούτολγου από το Παρίσι “ύψωσε” δάχτυλο στη Δύση!

Ο Νταβούτολγου από το Παρίσι “ύψωσε” δάχτυλο στη Δύση!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχμέτ Νταβούτογλου, Γαλλία, Διαδηλωτές, Εφημερίδα Charlie Hebdo, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τρομοκρατία,

Για μια ακόμη φορά οι Τούρκοι προκαλούν τη Δύση με τον πιο θρασύ τρόπο. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, γνωστός παρανοϊκός ισλαμιστής που ονειρεύεται την ανασύσταση του χαλιφάτου και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με περίσσια υποκρισία χαρακτήρισε την πορεία στο Παρίσι κατά της τρομοκρατίας ισχυρό μήνυμα προς τον κόσμο για να προσθέσει -σε ένα Παρίσι που θρηνεί τους νεκρούς του- ότι θα ήθελε να δει ανάλογες αντιδράσεις και σε περιπτώσεις επιθέσεων “κατά τζαμιών” ή σε περιπτώσεις φαινομένων ισλαμοφοβίας.

Πήγε ο θρασύτατος ισλαμοφασίστας στο Παρίσι να δώσει “μαθήματα” δημοκρατίας, ποιος; Αυτός που βάζει την αστυνομία να σκοτώνει τους Κούρδους στους δρόμους της Τουρκίας σαν σκυλιά, αυτός που κατηγορείται παρέα με τον άλλο παρανοϊκό τον Ερντογάν ότι είναι οι χρηματοδότες και υποστηρικτές των τζιχαντιστών!

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου επίσης δεν παρέλειψε να επαινέσει τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ για τις χθεσινές του δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες “αυτοί οι φανατικοί δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσουλμανική θρησκεία”. Βλέπετε ξεκάθαρα, δηλαδή, ότι ο Νταβούτογλου και η Τουρκία γενικότερα παριστάνουν, ή θέλουν να παίξουν, το ρόλο του Χαλιφάτου, ότι δηλαδή αυτοί υπερασπίζονται το Ισλάμ, αυτοί είναι οι προστάτες και οι νταβατζήδες όλων των μουσουλμάνων!

Επίσης, μέσα στο Παρίσι που θρηνεί, ο Νταβούτογλου διευκρίνισε ότι οι τρομοκράτες δεν μεγάλωσαν σε μουσουλμανικές χώρες, αλλά “στο Παρίσι” και ότι αυτό το περιβάλλον πρέπει να εξετασθεί.

Δεν φτάνει που πήγε στο Παρίσι, τους την “είπε” κιόλας ο Νταβούτογλου! Αυτός που ως κυβέρνηση δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος, έρχεται στην καρδιά της Ευρώπης -στο Παρίσι- και τη “λέει” στους Ευρωπαίους. Τόσο προσβλητικός, τόσο ανάγωγος, τόσο σαλταρισμένος… Πραγματικά, αυτός και ο Ερντογάν νομίζουν ότι θα κατακτήσουν όλο τον κόσμο, ότι είναι υπερδύναμη, δεν ζουν απλά σε φανταστικό κόσμο, τον έχουν πιστέψει κιόλας για πραγματικό.

Η παρουσία του Τούρκου πρωθυπουργού στην πορεία προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί κατήγγειλαν τις παραβιάσεις της ελευθεροτυπίας στην Τουρκία. Ναι, αυτό τους πείραξε στη Γαλλία, οι παραβιάσεις της ελευθεροτυπίας. Εδώ η Τουρκία δημιούργησε ολόκληρο Ισλαμικό Κράτος και τα γαλλάκια στον… κόσμο τους. Πάλι καλά, δηλαδή, που τους πείραξε και κάτι, γιατί από την πολλή θολοκουλτούρα στη Γαλλία την έχουν χάσει εντελώς την μπάλα…

Σχετικά άρθρα