Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bild, ISIL, ISIS, Ευρώπη, Εφημερίδα Bild, Εφημερίδα Charlie Hebdo, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Ρώμη, Τζιχαντιστές, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,

Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζει τρομερές επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη και το Παρίσι ήταν μόνο η αρχή, υποστηρίζει η γερμανική λαϊκή φυλλάδα Bild.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές, εντός των υπηρεσιών πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, η αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) έχει υποκλέψει συνομιλίες στις οποίες οι ηγέτες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ουσιαστικά “ανακοίνωσαν” ένα νέο κύμα επιθέσεων.

Σε αυτές τις υποκλαπείσες συνομιλίες, το Παρίσι μνημονεύεται ως το σήμα για μια σειρά επιθέσεων και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Ρώμης, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα. Σύμφωνα με την Bild δεν υπάρχει πάντως αναφορά σε συγκεκριμένο σχέδιο επιθέσεων.

Σύμφωνα επίσης με τη γερμανική εφημερίδα τα αδέλφια Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, που ήταν οι δράστες τη σφαγής στη γαλλική σατιρική εβδομαδιαία Charlie Hebdo όπου βρήκαν το θάνατο 12 άνθρωποι πριν τις επιθέσεις είχαν επαφές στην Ολλανδία.

Συνολικά στη Γαλλία μεταξύ της Τετάρτης και της Παρασκευής, από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών σκοτώθηκαν δεκαεπτά άνθρωποι.

Σχετικά άρθρα