Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Παρίσι οι ηγέτες της Ευρώπης στην πορεία για την Δημοκρατία

Στο Παρίσι οι ηγέτες της Ευρώπης  στην πορεία για την Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλωτές, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Φρανσουά Ολάντ,

Στην πλατεία Δημοκρατίας στο Παρίσι, κατόπιν προσκλήσεων του Φρανσουά Ολάντ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, με τη συμμετοχή πολλών ξένων ηγετών, μεγάλη πορεία για την δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου, στον απόηχο των πρόσφατων αιματηρών γεγονότων στην Γαλλία, από τα χτυπήματα των τζιχαντιστών.

Στη συγκέντρωση αναμένεται να δώσουν οι Ντέιβιντ Κάμερον, Άνγκελα Μέρκελ, Αντώνης Σαμαράς, Ματέο Ρέντσι, Μαριάνο Ραχόι και Σαρλ Μισέλ, καθώς και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
Εκτός από το Παρίσι, συγκεντρώσεις στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων θα οργανωθούν επίσης σε πολλές άλλες γαλλικές πόλεις.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, η οποία «εντυπωσιάστηκε από την ενότητα του γαλλικού λαού», δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα είναι μία σημαντική ένδειξη για την γαλλογερμανική φιλία το να είμαστε μαζί αυτές τις ώρες», «Έχω εντυπωσιαστεί από την ενότητα την οποία έδειξε ο γαλλικός λαός αντιμετωπίζοντας αυτές τις βάρβαρες επιθέσεις» συνέχισε η καγκελάριος, την οποία θα συνοδεύσει στο Παρίσι ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ.

Σχετικά άρθρα