Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκαλούν οι Τούρκοι: Καταδικάζουν την επίθεση στη Charlie Hebdo, αλλά…

Προκαλούν οι Τούρκοι: Καταδικάζουν την επίθεση στη Charlie Hebdo, αλλά…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Εφημερίδα Charlie Hebdo, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τρομοκρατία,

Το ισλαμιστικό καθεστώς της Τουρκίας, που όπως έχει αποδειχθεί χρηματοδοτεί και υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος, ενώ καταδίκασε το μακελειό που προκάλεσαν τζιχαντιστές ομοϊδεάτες του στα γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο της ισλαμοφοβίας.

Θρασύτατοι οι Τούρκοι, την ώρα που η Ευρώπη και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός δέχονται επίθεση από τους ομοϊδεάτες του Ερντογάν, τολμάνε και μιλάνε ισλαμοφοβία. Περί ισλαμοφοβίας να μιλήσουν οι παρανοϊκοί κυβερνήτες της Τουρκίας στις οικογένειες των θυμάτων!

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την τρομοκρατία. Τασσόμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής τρομοκρατίας, ανεξαρτήτως του από πού προέρχεται και ποια είναι τα κίνητρά της», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα. Τάσσονται εναντίον κάθε μορφής τρομοκρατίας, αρκεί οι “τρομοκράτες” να είναι Κούρδοι πατριώτες, γιατί εάν είναι τζιχαντιστές, τότε τους στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους.

Ο Τσαβούσογλου απέρριψε επίσης κάθε σύνδεση μεταξύ του Ισλάμ, την οποία χαρακτήρισε «θρησκεία ειρήνης», προφανώς νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ανιστόρητους ή σε ανόητους. Το Ισλάμ ποτέ δεν υπήρξε θρησκεία ειρήνης. Ξεκίνησε ως μια πολεμική θρησκεία που ίδρυσε ο Μωάμεθ για να γίνει βασιλιάς. Επεκτάθηκε με το σπαθί και επικράτησε με το σπαθί.

Όπως και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Εξωτερικών κατήγγειλε την αύξηση του «ρατσισμού», «της ξενοφοβίας και της ισλαμοφοβίας» στην Ευρώπη, ζητώντας μια κοινή αντίδραση εναντίον αυτής της μάστιγας. Η μόνη μάστιγα που αντιμετωπίζει ο δυτικός κόσμος είναι οι ισλαμοφασιστικές ιδέες που τροφοδοτεί και χρηματοδοτεί το καθεστώς της Άγκυρας. Ίσως θα έπρεπε σοβαρά επιτέλους να δει η Ευρώπη τη διάλυση της Τουρκίας, ώστε να σωθεί ο πολιτισμένος κόσμος από τους παρανοϊκούς Οθωμανούς.

Σχετικά άρθρα