Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκοψαν το κεφάλι δήμιου – αποκεφαλιστή στο Ισλαμικό Κράτος

Έκοψαν το κεφάλι δήμιου – αποκεφαλιστή στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Μαγιαντίν, Αποκεφαλισμός, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές,

Αποκεφαλιστής – δήμιος της “Αστυνομίας” που έχει συστήσει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην ανατολική επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ.

Ο αποκεφαλιστής, Αιγύπτιος στην καταγωγή, ήταν ο αναπληρωτής «Εμίρης» της δύναμης Αλ Χέσμπα στην επαρχία αυτή της Συρίας.

Η σορός του, που έφερε σημάδια κακοποίησης, εντοπίστηκε κοντά σε ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην πόλη Αλ Μαγιαντίν.

Πάνω στο πτώμα, το οποίο είχε ακόμη ένα τσιγάρο στο στόμα του, βρέθηκε ένα ειρωνικό σημείωμα. Το τσιγάρο είχε τοποθετηθεί στο στόμα για να μην πάει ο νεκρός στον Παράδεισο, αφού σύμφωνα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των τζιχαντιστών το αλκοόλ και το κάπνισμα είναι αμαρτίες που απαγορεύονται δια ροπάλου και μαστιγίου.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι αποκεφάλισαν τον δήμιο, άγνωστοι προσπάθησαν να σκοτώσουν και άλλα δύο μέλη του Ισλαμικού Κράτους στην Ντέιρ αλ Ζορ.

Η πρώτη απόπειρα έγινε όταν ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να παρασύρει ένα μαχητή. Ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα που κρατούσε ένα μεταλλικό όπλο και επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Υπάρχει η υποψία ότι κάποιου είδους αντίσταση έχει συγκροτηθεί στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος περιοχή, η οποία πληρώνει τους τζιχαντιστές με το ίδιο νόμισμα.

Σχετικά άρθρα