Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Τζιχαντιστές σκάβουν λαγούμια για επιθέσεις αυτοκτονίας (βίντεο)

Ισλαμικό Κράτος: Τζιχαντιστές σκάβουν λαγούμια για επιθέσεις αυτοκτονίας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Έχοντας χάσει κάθε άλλη ελπίδα, καθώς οι Κούρδοι μάχονται σαν τα σκυλιά, οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος στην Κομπάνι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα πολυδαίδαλο σύστημα υπόγειων τούνελ και λαγουμιών για να μπορέσουν να πολιορκήσουν εκ των έσω την πόλη στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας.

Οι Κούρδοι του YPG κατάφεραν να ανακτήσουν τον έλεγχο σε μεγάλο σχολικό συγκρότημα στην Κομπάνι, το οποίο αποτελούσε βασικό οχυρό των τζιχαντιστών.

Μέσα σε αυτό εντόπισαν ένα από τα μεγαλύτερα λαγούμια που είχαν σκάψει οι τζιχαντιστές, ώστε να επικοινωνούν με άλλα σημεία της πόλης και να μπορούν αφενός να πραγματοποιούν καταδρομικές επιθέσεις αυτοκτονίας κάτω από τη μύτη των Κούρδων μαχητών, αφετέρου να φροντίζουν για τον ανεφοδιασμό των ισλαμοφασιστών.

Στο βίντεο που ακολουθεί από το σχολικό συγκρότημα στην Κομπάνι, το οποίο απελευθερώθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά θα δείτε τα ευρήματα των Κούρδων μαχητών.

Σχετικά άρθρα