Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ουκρανία θέλει να συμπαρασύρει όλο τον πλανήτη σε πόλεμο!

Η Ουκρανία θέλει να συμπαρασύρει όλο τον πλανήτη σε πόλεμο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ουκρανία, Ρωσία,

Είναι αντιληπτό ότι το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου αισθάνεται την αποπνικτική ανάσα της ρωσικής αρκούδας, αλλά αυτό δεν νομιμοποιεί κανέναν τους, επειδή αποφάσισαν να κάνουν “επανάσταση”, να ανατρέψουν τον εκλεγμένο Πρόεδρο της χώρας τους (ο Γιανουκόφσκι δεν παραιτήθηκε ποτέ) και να εγκαθιδρύσουν εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, τώρα να δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν τη Ρωσία, αλλά θέλουν και τη βοήθεια άλλων.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο πρέσβης της Ουκρανίας στον ΟΗΕ Γιούρι Σεργκέγιεβ και συγκεκριμένα “η Ουκρανία προετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της ενάντια στην Ρωσία, αλλά θα ζητήσει και τη βοήθεια άλλων κρατών, εάν η Μόσχα διευρύνει τη στρατιωτική της δραστηριότητα”, δήλωσε στο CNN.

«Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ότι έχουμε την ικανότητα να αμυνθούμε, όπως άλλωστε αποφασίστηκε σήμερα στο κοινοβούλιο και προετοιμαζόμαστε γι΄αυτό» είπε ο Σερκέγιεβ και πρόσθεσε ότι: «Εάν τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίσουν να αυξάνουν τις δυνάμεις τους ώρα με την ώρα, είναι λογικό να ζητήσουμε στρατιωτική και άλλου είδους υποστήριξη».

Κοίτα θράσος οι ναζίδες της Ουκρανίας. Δεν τους αρκεί που θα κάνουν τη χώρα τους σφαγείο, θέλουν να προκαλέσουν και παγκόσμια σύρραξη!

Σχετικά άρθρα