Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αλγερινός στρατός σκότωσε τον αρχηγό της οργάνωσης που αποκεφάλισε τον Γάλλο τουρίστα

Ο αλγερινός στρατός σκότωσε τον αρχηγό της οργάνωσης που αποκεφάλισε τον Γάλλο τουρίστα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Απαγωγή, Αποκεφαλισμός, Ερβί Γκουρντέλ, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Συρία, Τζιχαντιστές,

Ο αλγερινός στρατός σκότωσε τον αρχηγό της ένοπλης οργάνωσης που ευθύνεται για την απαγωγή και τον αποκεφαλισμό του γάλλου τουρίστα Ερβί Γκουρντέλ τον Σεπτέμβριο, όπως μετέδωσε σήμερα ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος πρόσκειται στην κυβέρνηση.

Το δίκτυο Ennahar TV, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή ασφαλείας, μετέδωσε ότι ο στρατός σκότωσε τον Γκούρι Αμπντελμαλέκ, τον αρχηγό της οργάνωσης “Στρατιώτες του Χαλιφάτου”, που έχει εκφράσει την αλληλεγγύη της προς τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία.

Η ίδια πηγή μετέδωσε ότι ο Αμπντελμαλέκ και δύο άλλοι μαχητές σκοτώθηκαν στα ανατολικά της πρωτεύουσας Αλγέρι σε συγκρούσεις με τις ειδικές δυνάμεις. Η οργάνωσή του ευθύνεται για την απαγωγή και τον αποκεφαλισμό του Γάλλου, τις οποίες, όπως είχε ανακοινώσει, πραγματοποίησε ως αντίποινα για τη συμμετοχή της Γαλλίας στο συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Σχετικά άρθρα