Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

11 τραυματίες από νέα επίθεση τζιχαντιστή στη Γαλλία

11 τραυματίες από νέα επίθεση τζιχαντιστή στη Γαλλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντιζόν, Τζιχαντιστές,

Τουλάχιστον 2 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας τζιχαντιστής με το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε πεζούς, ουρλιάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ”, στη γαλλική πόλη Ντιζόν την Κυριακή το βράδυ.

Συνολικά οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 11. Σύμφωνα με μη διασταυρωμένες πληροφορίες συνέβησαν κι άλλα χτυπήματα με αυτοκίνητα σε πεζούς. Είναι το δεύτερο χτύπημα “μοναχόλυκου” τζιχαντιστή μέσα στο Σαββατοκύριακο στη Γαλλία.

Είχε προηγηθεί το Σάββατο η επίθεση ενός άλλου τζιχαντιστή σε αστυνομικούς στην πόλη Ζουέ λε Τουρ, όπου κατάφερε να μαχαιρώσει τρεις πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Η επίθεση αυτή με αυτοκίνητο είναι όμοια με τις επιθέσεις με αυτοκίνητα που εξαπολύουν σε Ισραηλινούς πεζούς, στα Ιεροσόλυμα, Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές της Χαμάς.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν ένα μήνα Γάλλοι τζιχαντιστές που πολεμάνε στη Συρία για το Ισλαμικό Κράτος κάλεσαν τους ομοθρήσκους τους στη Γαλλία να εξαπολύσουν επιθέσεις “μοναχόλυκων” εναντίον Γάλλων πολιτών.

Δείτε σχετικά εδώ: Θα κάνουμε τζιχάντ και αποκεφαλισμούς μέσα στη Γαλλία

Σχετικά άρθρα