Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την «απήγαγαν» εξωγήινοι 4 φορές και έγινε φίλη τους – «Μόλις έμαθα την αλήθεια, όλα είναι πανέμορφα»

Την «απήγαγαν» εξωγήινοι 4 φορές και έγινε φίλη τους – «Μόλις έμαθα την αλήθεια, όλα είναι πανέμορφα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για UFO (ΑΤΙΑ - Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), Εξωγήινη Εισβολή, Εξωγήινοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι απήχθη από εξωγήινους και όχι μία, αλλά τέσσερις φορές, με αποτέλεσμα να πιάσει φιλικές σχέσεις μαζί τους και τελικά να μάθει «την μεγάλη μυστική αλήθεια».

Η Mirror αναφέρει ότι μια γυναίκα από τις ΗΠΑ έγραψε στο Reddit, ότι η μητέρα της στην εφηβεία μαζί με μια φίλη της που ονομάζεται Lisa καθόντουσαν σε μια ταράτσα, όταν είδαν ένα περίεργο φως στον ουρανό.

«Νόμιζαν πως ήταν εκεί για 15 λεπτά, αλλά στην πραγματικότητα ήταν τρεις ώρες.

»Η μητέρα μου δεν θυμάται τι έγινε και δεν δίνει σημασία σε αυτή την ιστορία, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τη φίλη της», έγραψε η γυναίκα.

Μετά την ενηλικίωση τους πέρασαν 10 χρόνια που έχασαν επαφή και κατέληξαν να μένουν σε διαφορετικές Πολιτείες, μέχρι που συναντήθηκαν κάποια στιγμή.

Τότε, η Lisa ρώτησε τη φίλη της αν θυμάται κάτι από εκείνο το βράδυ και υποστήριξε πως απήχθη ακόμη τρεις φορές από εξωγήινους.

«Μιλούσε και το βλέμμα της έμοιαζε να έχει ευφορία, χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος.

»Είπε ότι έγινε φίλη με τους εξωγήινους και ότι “μόλις έμαθε την αλήθεια”, με τον κόσμο να είναι πανέμορφος για εκείνη», σημείωσε η γυναίκα.

Έπειτα, έγραψε πως «η Lisa άρχισε να με τρομάζει.

»Όποτε συναντούσε τη μητέρα μου, ρωτούσε για την υποτιθέμενη απαγωγή από εξωγήινους και είπε πως κάποια στιγμή θα θυμηθεί τα πάντα και τότε θα ηρεμήσει.

»Πλέον ασχολείται αποκλειστικά με UFO».

Πολλοί χρήστες του Reddit σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση, διευκρινίζοντας ότι η φίλη της μητέρας χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια και πως καλύτερα είναι να αραιώσουν οι επαφές μαζί της.

Εντούτοις, μια μικρή μειοψηφία υποστήριξε τα λεγόμενα της και περιέγραψε αντίστοιχες υποτιθέμενες εμπειρίες με εξωγήινους.

Σχετικά άρθρα