Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Κογκρέσο του Μεξικού τα υποτιθέμενα «αρχαία πτώματα εξωγήινων»

Στο Κογκρέσο του Μεξικού τα υποτιθέμενα «αρχαία πτώματα εξωγήινων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξωγήινη Ζωή, Εξωγήινοι, Μεξικό, Μούμια, Περού,

Στο Κογκρέσο του Μεξικού πραγματοποιήθηκε νέα συνεδρίαση σχετικά με τα υποτιθέμενα «αρχαία πτώματα εξωγήινων» που ανακαλύφθηκαν στη Νάζκα του Περού.

Ο δημοσιογράφος και ερευνητής UFO, Jaime Maussan, που είχε φέρει το θέμα την επιφάνεια, ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση στους σκελετούς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προέρχονται από εξωγήινους.

«Είναι αληθινοί», είπε χαρακτηριστικά και ο ανθρωπολόγος Roger Zuniga του Εθνικού Πανεπιστημίου San Luis Gonzaga, σημείωσε ότι «δεν υπήρξε καμία απολύτως ανθρώπινη παρέμβαση στον φυσικό και βιολογικό σχηματισμό αυτών των όντων».

Ωστόσο, ο Jaime Maussan αρνήθηκε να ελέγξουν άλλοι επιστήμονες τους σκελετούς και ανέφερε ότι αρκούν οι αρχικές μελέτες που έγιναν.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν απάτη την συγκεκριμένη υπόθεση και αναφέρουν ότι έχουν συνδυαστεί οστά ανθρώπων και ζώων, προκειμένου να προκύψει το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο κόλπο, αλλά για συνηθισμένη πρακτική συνωμοσιολόγων, προκειμένου να πείσουν για τους ισχυρισμούς τους.

Μέσα σε έναν τάφο στο Περού λέγεται ότι υπάρχουν περισσότερα από 20 υποτιθέμενα μουμιοποιημένα πτώματα εξωγήινων, «σωμάτων με τρία δάχτυλα».

Οι εικονιζόμενες μούμιες ανακαλύφθηκαν από τυμβωρύχους, που λέγεται ότι τα βρήκαν σε τάφο σε μια μυστική τοποθεσία στη Νάζκα του Περού.

Μέσα υπήρχαν δύο σαρκοφάγοι, η μία από τις οποίες περιείχε περίπου 20 μικρά σώματα, όλα μήκους περίπου 60 εκατοστών, σε μερικά έλειπαν τα κεφάλια τους, τα οποία αργότερα βρέθηκαν σε όλες τις διασυνδεόμενες σήραγγες.

Το 2017 ο Maussan είχε ισχυριστεί σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την ανακάλυψη ότι η μουμιοποιημένη ταφή των σορών υποδηλώνει ότι κάποτε συνυπήρχαν με ανθρώπους.

«Αυτές οι μούμιες θάφτηκαν σε ανθρώπινους τάφους, σε ιερούς χώρους.

»Αυτό σημαίνει ότι είχαν συνυπάρξει με τους προγόνους μας, δεν ήταν εχθροί και είχαν, ως ένα βαθμό, έναν βαθμό σεβασμού μεταξύ των δύο φυλών ή πολιτισμών».

Οι δοκιμές του Gaia.com έδειξαν ότι τα οστά είναι 1.700 ετών και τα όντα είχαν τρία δάχτυλα και επιμήκη κρανία.

Για χρόνια υπήρχαν ισχυρισμοί από συνωμοσιολόγους και «ουφολόγους» ότι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τους προγόνους μας και τους βοήθησαν να χτίσουν σπουδαίες κατασκευές όπως οι Πυραμίδες της Γκίζας και του Στόουνχεντζ.

Τα μουμιοποιημένα σώματα φαίνονται αρχαία και έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τους ανθρώπους: δύο μάτια, ένα στόμα, δύο χέρια, δύο πόδια.

Ο Maussan ισχυρίζεται ότι βρέθηκαν γύρω στο 2017 στο Περού, κοντά στις προκολομβιανές Γραμμές Νάζκα.

Ένα από αυτά, που περιγράφεται από τον Maussan ως θηλυκό, ανακαλύφθηκε ότι είχε αυγά μέσα του, είπε.

Σχετικά άρθρα