Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φυλή ιθαγενών στο Περού ζητά στρατιωτική προστασία επειδή δέχεται επιθέσεις από δίμετρους εξωγήινους

Φυλή ιθαγενών στο Περού ζητά στρατιωτική προστασία επειδή δέχεται επιθέσεις από δίμετρους εξωγήινους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξωγήινη Εισβολή, Εξωγήινοι, Περού,

Περουβιανοί χωρικοί της φυλής Ικίτου (Ikitu) είπαν ότι έχουν αντιμετωπίσει επιθέσεις από «εξωγήινους», σύμφωνα με άρθρο της La Republica.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μέλη της φυλής έχουν ξεκινήσει νυχτερινές περιπολίες για να προστατεύσουν τα ευάλωτα μέλη της κοινότητάς τους, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, των παιδιών και των ηλικιωμένων.

Επιπλέον, έχουν ζητήσει βοήθεια από τις περουβιανές Αρχές, συμπεριλαμβανομένου του στρατού, για βοήθεια για την προστασία τους.

Ήδη, λένε οι χωρικοί, έχουν υποστεί πολλές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας σε ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι.

Η επίθεση φέρεται να έστειλε το κορίτσι στο νοσοκομείο με τραύμα στον αυχένα.

Ο Jairo Reátegui Dávila, ηγέτης της κοινότητας, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από την επίθεση , αλλά «ως αποτέλεσμα του αγώνα, [ο εξωγήινος] έκοψε μέρος του λαιμού της».

Πώς μοιάζουν οι εξωγήινοι

Τα μέλη της κοινότητας έχουν περιγράψει τους εξωγήινους, τους οποίους αποκαλούν «Los Pelacaras» ή «The Face Peelers» ως ογκώδη όντα ύψους 7 ποδιών, δηλαδή δύο μέτρα και δέκα εκατοστά τουλάχιστον.

Εντάξει, για τους κοντούς ιθαγενείς κάθε ψηλός φαίνεται ογκώδης.

Η La Republica ανέφερε ότι ο Dávila περιέγραψε τους εξωγήινους λέγοντας:

«Τα παπούτσια τους έχουν στρογγυλό σχήμα, τα οποία χρησιμοποιούν για να επιπλέουν…

»Τα κεφάλια τους είναι μακριά, φορούν μάσκα και τα μάτια τους είναι κιτρινωπά».

Είναι επίσης φαινομενικά αδιαπέραστοι από την άμυνα των χωρικών.

Ο Dávila λέει ότι οι εξωγήινοι είναι θωρακισμένοι και ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε έναν χωρίς αποτέλεσμα.

«Πυροβόλησα έναν από αυτούς δύο φορές και δεν τραυματίστηκε, σηκώθηκε και εξαφανίστηκε», είπε.

Άλλα μέλη της κοινότητας ανέφεραν ότι έχουν δει τους εξωγήινους να φορούν σκούρες κουκούλες και να επιτίθενται στους ομοφύλους τους.

Η κοινότητα, που βρίσκεται στο Alto Nanay του Περού, ζήτησε βοήθεια για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής.

«Χρειαζόμαστε υποστήριξη για την κοινότητά μας.

»Τα παιδιά δεν κοιμούνται και οι μητέρες ξενυχτούν», είπε η Νταβίλα.

«Είμαστε πολύ φοβισμένοι για αυτό που συμβαίνει εδώ στην κοινότητά μας».

Η La Republica σημείωσε ότι μερικοί από τους χωρικούς έχουν περιγράψει τους εξωγήινους ως «πελακάρα», λαϊκά πλάσματα που τρέφονται με τα πρόσωπα, το λίπος και τα όργανα των ανθρώπων.

Ενώ η Αστυνομία έχει επιθεωρήσει το σημείο, είναι άγνωστο αν έχει ανακαλύψει στοιχεία για να επαληθεύσει αυτό που ισχυρίστηκαν οι χωρικοί.

Σύμφωνα με το radiolibertadlarioja, η φυλή Ikitu ειδοποίησε τις Αρχές για την επανειλημμένη εμφάνιση μυστηριωδών μορφών με σκούρες κουκούλες που «επιτίθενται» σε χωρικούς στην αγροτική περιοχή Alto Nanay, βορειοανατολικά της Λίμα, τη νύχτα.

Μέλη των ιθαγενών Ikitu, ιθαγενείς του Σαν Αντόνιο, ειδοποίησαν τις περουβιανές Αρχές για την υποτιθέμενη εμφάνιση «παράξενων όντων» που έχουν επιτεθεί σε ομάδες χωρικών που κατοικούσαν στην αγροτική συνοικία Alto Nanay, βορειοανατολικά της Λίμα.

Ενθυμούμενοι τις εμπειρίες τους, οι ντόπιοι δήλωσαν τρομαγμένοι από την έκρηξη «εξωγήινων ύψους 7 ποδιών» στους οποίους έδωσαν ένα περίεργο όνομα: «Los Pelacaras».

Η φυλή Ικίτου της γηγενούς κοινότητας του Σαν Αντόνιο κατήγγειλε την υποτιθέμενη εμφάνιση μυστηριωδών μορφών με σκουρόχρωμες κουκούλες που επιτίθενται στους χωρικούς της επαρχίας από το βράδυ της 11ης Ιουλίου.

Ένα 15χρονο κορίτσι τραυματίστηκε μετά τις επιθέσεις και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε κέντρο πρώτων βοηθειών.

Ο ηγέτης της κοινότητας των αυτοχθόνων, Jairo Reátegui Dávila, είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι η έφηβη κατάφερε να δραπετεύσει αλλά κατά τον αγώνα της τραυμάτισαν τον λαιμό.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μέλη της κοινότητας πραγματοποιούν «νυχτοφύλακες» για να προστατεύσουν τα γυναικόπαιδα, ενώ έχουν υποβάλει αίτημα στις Αρχές να στείλουν στρατιωτικό προσωπικό στην περιοχή.

Οι ντόπιοι περιέγραψαν τους «εξωγήινους» ως όντα με «μεγάλα κεφάλια και κιτρινωπά μάτια» και διευκρίνισαν στον Τύπο ότι αυτές οι μυστηριώδεις εμφανίσεις είναι αλώβητες στα κυνηγετικά όπλα τους.

Σύμφωνα με την αφήγηση των φερόμενων μαρτύρων, οι χωρικοί παρενοχλούνται από τα «Los Pelacaras» κάθε βράδυ από τις 11 Ιουλίου.

Ένα περουβιανό μέσο ενημέρωσης (Latina Noticias) μετέφερε τα λόγια του αρχηγού της φυλής, Dávila, όταν αφηγήθηκε τη συνάντησή του «πρόσωπο με πρόσωπο» με έναν από τους λεγόμενους εξωγήινους.

«Το πρόσωπό του μόλις φαίνεται. Έχω δει ολόκληρο το σώμα του να επιπλέει σε ύψος ενός μέτρου», είπε ο άνδρας, υπονοώντας ότι το προαναφερθέν ον επέπλεε.

Η ομάδα ζήτησε την άμεση στρατιωτική παρουσία της περουβιανής κυβέρνησης.

Τοπικές αναφορές προειδοποίησαν ότι η Αστυνομία περιπολούσε την περιοχή με βάρκα και περιόδευσε την περίμετρο του χωριού, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής όπου φέρεται να δέχθηκε επίθεση η νεαρή γυναίκα.

Ωστόσο, δεν αποκαλύφθηκε εάν οι Αρχές εντόπισαν στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις εκδοχές των χωρικών και εάν η κυβέρνηση σκοπεύει να αναπτύξει στρατιωτικό προσωπικό στην περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα για να προστατεύσει τη φυλή από την υποτιθέμενη απειλή

«Χρειαζόμαστε υποστήριξη για την κοινότητά μας.

»Τα παιδιά δεν κοιμούνται και οι μητέρες ξενυχτούν», συνέχισε ο φύλαρχος Νταβίλα.

«Φαίνεται να είναι θωρακισμένοι. Πυροβόλησα ένα από αυτά δύο φορές και δεν χτυπήθηκε, σηκώθηκε και εξαφανίστηκε».

«Είμαστε πολύ φοβισμένοι με αυτό που συμβαίνει εδώ στην κοινότητά μας», παραδέχθηκε ο αρχηγός, οι δηλώσεις του οποίου αναπαράχθηκαν στη Daily mail.

Εξήγησε επίσης ότι οι «Los Pelacaras» χρησιμοποιούν παπούτσια σε σχήμα στρογγυλού σχήματος «για να επιπλέουν…

»Τα κεφάλια τους είναι μακριά, φορούν μάσκα και τα μάτια τους είναι κιτρινωπά.

»Είναι ειδικοί στη διαφυγή», περιέγραψε ο Νταβίλα στα μέσα ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα