Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ειπώθηκε στο Κογκρέσο ότι οι ΗΠΑ κατέχουν από τη δεκαετία του ’30 περισσότερα από ένα UFO

Ειπώθηκε στο Κογκρέσο ότι οι ΗΠΑ κατέχουν από τη δεκαετία του ’30 περισσότερα από ένα UFO
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για UFO (ΑΤΙΑ - Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), Αμερικανικό Κογκρέσο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση μιας αναφοράς τριών πρακτόρων της CIA οι οποίοι μετά από μια αποστολή τους στη Ρωσία το 1995 είπαν ότι είδαν να απογειώνονται μπροστά τους σε μια περιοχή στο Νότιο Καύκασο δύο UFO σε συνεδρίαση επιτροπής του αμερικανικού Κογκρέσου έγιναν καταγγελίες που δεν έχουν σε τίποτε να ζηλέψουν από τα όσα συνέβαιναν στη τηλεοπτική σειρά X-Files για την ύπαρξη εξωγήινων και διαχρονικής κυβερνητικής συγκάλυψης με κάθε τρόπο και κόστος.

Δύο βετεράνοι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ που χαίρουν μάλιστα μεγάλης εκτίμησης επιβεβαίωσαν αναφορές που τους ήθελαν να έχουν σε επαφή με κάποιο άγνωστης ταυτότητας αεροσκάφος με σχήμα παρόμοιο με αυτό της καραμέλας Tic Tac το οποίο έχει λάβει την ονομασία «Tic Tac UFO».

Οι πιλότοι υποστήριξαν επίσης ότι τουλάχιστον 30 συνάδελφοι τους είχαν τετ α τετ με κάποιο άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο.

Την πιο ενδιαφέρουσα πάντως κατάθεση έκανε ο Ντέιβιντ Γκρουσκ, υψηλόβαθμο στέλεχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, που είπε ότι οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους από τη δεκαετία του 1930 περισσότερα από ένα UFO και πραγματοποιούνται έρευνες με εξωγήινες τεχνολογίες.

Ανέφερε επίσης ότι αξιόπιστα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών του είπαν ότι σε μια περίπτωση εντοπίστηκε «μη ανθρώπινης κατασκευής αεροσκάφος όπου μέσα σε αυτούς υπήρχαν βιολογικά πλάσμα ως πιλότοι».

Ο Γκρουσκ υποστήριξε επίσης ότι γνωρίζει προσωπικά πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που έχουν τραυματιστεί είτε ερχόμενοι σε επαφή με UFO είτε κατά τη διάρκεια των άκρως απόρρητων εργασιών και ερευνών που διεξάγονται μελετώντας τις εξωγήινες τεχνολογίες που έχουν αποκτηθεί.

Ανέφερε επίσης ότι έχουν έρθει σε γνώση του υποθέσεις δολοφονίας ατόμων από τις μυστικές υπηρεσίες με στόχο να μην αποκαλυφθεί η ύπαρξη και κατοχή από τις ΗΠΑ των UFO.

Είναι προφανές ότι τα όσα ακούστηκαν στην επιτροπή του Κογκρέσου αποτελούν μια ιδανική καύσιμη ύλη για την αναζωπύρωση της συζήτησης για την ύπαρξη προηγμένων εξωγήινων πολιτισμών που έχουν επισκεφτεί τη Γη και το θέμα παίρνει νέες διαστάσεις από την στιγμή που αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους επώνυμες καταγγελίες και αποκαλύψεις από άτομα υψηλού κύρους.

Μένει τώρα να δούμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις είτε από κάποια κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ είτε από την αμερικανική κυβέρνηση σε όλα αυτά.

Σχετικά άρθρα