Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νοστράδαμος: Ο Κάρολος θα βασιλέψει για λίγο – Πρόσωπο έκπληξη στο θρόνο

Νοστράδαμος: Ο Κάρολος θα βασιλέψει για λίγο – Πρόσωπο έκπληξη στο θρόνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Νοστράδαμος, Πρίγκιπας Ουίλιαμ Δούκας του Κέμπριτζ, Πρίγκιπας Χάρι Δούκας του Σάσεξ (Πρώην της Ουαλίας), Προφητείες,

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και με τον γιο της, Κάρολο, να αναλαμβάνει βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ο συγγραφέας Μάριο Ρέντινγκ, κορυφαίος ειδικός των γραπτών του Μισέλ ντε Νοστρεντάμ, ή γνωστότερα Νοστράδαμος που έμεινε γνωστός για τις «Προφητείες» του, αποκάλυψε ότι ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει με ακρίβεια το έτος και την ηλικία που θα πέθαινε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την mirror.co.uk, σε βιβλίο του αναφέρει ότι ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει ακόμη πως ο Κάρολος θα βασιλέψει λίγο και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον θρόνο για δύο λόγους.

Πρώτον, η Κοινοπολιτεία θα φτάσει ένα βήμα πριν διαλυθεί, καθώς τα μόνα μέλη της θα είναι οι κτήσεις στα βρετανικά νησιά και δεύτερον θα του ασκηθούν πιέσεις λόγω ηλικίας.

Έτσι, θα παραιτηθεί από τον θρόνο και θα ορίσει νέο διάδοχο.

Ποιον; Έναν άνδρα «που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς».

Αυτό έχει οδηγήσει στον ισχυρισμό–βόμβα ότι μπορεί να αναφέρεται στον πρίγκιπα Χάρι.

«Το προοίμιο είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II θα πεθάνει το 2022, σε ηλικία περίπου ενενήντα έξι ετών, πέντε χρόνια πριν από τη θητεία της μητέρας της.

»Ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι εβδομήντα τεσσάρων ετών το 2022, όταν θα αναλάβει τον θρόνο, αλλά η δυσαρέσκεια που έχει εναντίον του ένα συγκεκριμένο ποσοστό του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό του με την Νταϊάνα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, εξακολουθούν να υφίσταται», έχει γράψει ο Ρέντινγκ στο βιβλίο του.

Στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ηλικία του βασιλιά Καρόλου, εικάζει ότι η πίεση τον αναγκάζει να παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ωστόσο, σε μια δεύτερη εκδοχή, ο Ρέντινγκ λέει ότι ο Ουίλιαμ δεν θα μπορέσει να αναλάβει τον ρόλο του βασιλιά και «ο πρίγκιπας Χάρι, εκ των πραγμάτων, θα γίνει βασιλιάς στη θέση του».

Σχετικά άρθρα