Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φάντασμα προσπάθησε να τη βιάσει, λέει αυτή η γυναίκα!

Φάντασμα προσπάθησε να τη βιάσει, λέει αυτή η γυναίκα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Βιασμού, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σεξουαλική Παρενόχληση, Φάντασμα, Φαντάσματα,

Βρετανίδα καταγγέλλει και μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση ότι ένα φάντασμα της επιτέθηκε στο κρεβάτι της για να τη βιάσει!

Η 45χρονη Λόρνα Μπόουερς (Lorna Bowers) από το Λίβερπουλ ισχυρίζεται ότι το φάντασμα ήρθε με άγριες διαθέσεις στο κρεβάτι της και μάλιστα αυτή η υπερφυσική παρενόχληση είχε ως αποτέλεσμα η έφηβη κόρη της να εγκαταλείψει το σπίτι.

Ο υπερφυσικός εραστής είχε φροντίσει να κάνει αισθητή από καιρό την παρουσία του. Κρεμασμένοι στον τοίχο καθρέφτες κουνιόνταν, βάζα άρχισαν να πέφτουν από μόνα τους στο πάτωμα αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, αλλά αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά στις ερωτικές διαθέσεις του παρενοχλητή από τον άλλο κόσμο…

«Κάλεσα ένα μέντιουμ και μου είπε ότι ένα 5χρονο αγόρι ζούσε στο σπίτι πριν από εμένα», τόνισε η μητέρα δύο παιδιών στην εκπομπή «This Morning» και συνέχισε με τρεμάμενη φωνή:

«Ήξερα όμως ότι ένα πεντάχρονο αγόρι δεν θα έκανε τέτοια πράγματα. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αισθάνθηκα μια πίεση στο δέρμα μου, η οποία μετατοπιζόταν στα πόδια μου, κάπως ερωτικά. Και αυτό δε συνέβη μόνο μία φορά».

Οι εμπειρίες της Λόρνα μάλιστα είναι τόσο τρομακτικές που συχνά εγκαταλείπει το σπίτι της για να κοιμηθεί στο τροχόσπιτο του γείτονά της.

Πλέον όμως, μετά την υπόσχεση της εκπομπής να στείλει ειδικούς παραφυσικούς ερευνητές στο σπίτι της, ελπίζει να μη ζήσει άλλες «καυτές» νύχτες τρόμου…

lorna-2

Σχετικά άρθρα