Ισλαμικό ΚράτοςΚορωνοϊός - Κορονοϊός
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το 1979 Αμερικανοί κομάντος πολέμησαν με «Γκρίζους» σε υπόγεια βάση; – Η ιστορία του Φιλ Σνάιντερ (βίντεο)

Το 1979 Αμερικανοί κομάντος πολέμησαν με «Γκρίζους» σε υπόγεια βάση; – Η ιστορία του Φιλ Σνάιντερ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εξωγήινη Εισβολή, Εξωγήινοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Θεωρίες Συνωμοσίας,

Ο Φιλ Σνάιντερ (Phil Schneider), που το 1996 βρέθηκε στραγγαλισμένος στο διαμέρισμά του, για χρόνια ισχυριζόταν ότι είχε δοθεί μια μάχη μεταξύ Αμερικανών κομάντος και εξωγήινων, που είχαν εγκαθιδρύσει μια υπόγεια βάση στην έρημο του Νέου Μεξικό.

Σύμφωνα με τη διήγηση, 60 Αμερικανοί στρατιώτες και επιστήμονες σκοτώθηκαν στη μάχη με τους «Γκρίζους», οι οποίοι ήταν εξοπλισμένοι με όπλα πλάσματος.

Η υπόγεια μάχη «Γκρίζων» με κομάντος της «Δύναμης Δέλτα» είναι γνωστή στους κύκλους των συνωμοσιολόγων ως «η μάχη του Ντούλτσε».

Ο Φιλ Σνάιντερ, που άρχισε να δίνει διαλέξεις και να διαδίδει αυτή την ιστορία, ήταν πολιτικός μηχανικός και υποτίθεται ότι εργαζόταν σε μυστικά προγράμματα του αμερικανικού στρατού, κάτω από την επιφάνεια της γης στο Ντούλτσε του Νέου Μεξικό.

Ο Σνάιντερ ισχυριζόταν ότι ο αμερικανικός στρατός συνεργαζόταν με μια εξωγήινη φυλή και από κοινού δημιουργούσαν μεγάλες υπόγειες βάσεις.

Οι «Γκρίζοι», που αποκαλούνται επίσης «Ζέτα Ρετίκουλανς», ή Γκρέις, είναι σήμερα οι πιο γνωστοί εξωγήινοι -εάν υπάρχουν- και οι περιγραφές της μορφής και του προσώπου τους, η πιο ταυτισμένη με την εικόνα ενός εξωγήινου που έχουν σήμερα οι άνθρωποι.

Σύμφωνα με τη διήγηση, το 1979 ο αμερικανικός στρατός άνοιξε ένα μεγάλο πηγάδι με ειδικό εκσκαφέα που χρησιμεύει για τη διάνοιξη σήραγγας σε ένα ορυχείο, με στόχο να ανοίξει χώρο για να κατασκευαστεί μια υπόγεια βάση και τότε ανακαλύφτηκε ένα πολύ παλιό δίκτυο με σπηλιές-τούνελ όπου εκεί είχαν τη βάση τους οι «Γκρίζοι».

Ο Σνάιντερ περιέγραφε ότι καθώς εργαζόταν στο σκάψιμο του πηγαδιού, δέχθηκε επίθεση από «Γκρίζους», τράβηξε το όπλο του και σκότωσε δύο, αλλά τον τραυμάτισαν και εκείνοι, που του έριξαν με κάποιου είδους όπλο πλάσματος.

Ο Σνάιντερ περιφερόταν στην Αμερική και έδινε διαλέξεις για την υποτιθέμενη μάχη με τους «Γκρίζους». Παράλληλα, δεν το έκρυβε, ήταν μέρος του λεγόμενου «πατριωτικού κινήματος» και ρητόρευε για το πώς «οι Αμερικανοί θα έπαιρναν τη χώρα τους πίσω από τις ελίτ».

Δεν παρέλειπε να επιδεικνύει και το αριστερό του χέρι, που του έλειπαν δάχτυλα, ισχυριζόμενος ότι τα έχασε στη μάχη.

Το 1996 τον βρήκαν στραγγαλισμένο στο διαμέρισμά του και οι Αρχές δήλωσαν ότι αυτοκτόνησε.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τη διήγηση του Φιλ Σνάιντερ:

Σχετικά άρθρα