Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανός λέει ότι ταξίδεψε στο μέλλον και είδε πώς θα είναι οι άνθρωποι το έτος 4413

Βρετανός λέει ότι ταξίδεψε στο μέλλον και είδε πώς θα είναι οι άνθρωποι το έτος 4413
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ταξίδι στον Χρόνο,

Ένας άνδρας, που ισχυρίζεται ότι έκανε ταξίδι στο μέλλον και συγκεκριμένα στο έτος 4413, ισχυρίζεται ότι τότε η ανθρωπότητα δεν θα υφίσταται όπως σήμερα, γράφει η βρετανική Telegraph.

Ο άνδρας που συστήθηκε ως Λούις Γουόκερ από το Λέισεστερ της Αγγλίας, ισχυρίστηκε ότι ταξίδεψε στο μέλλον συμμετέχοντας σε ένα άκρως απόρρητο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Περιγράφοντας το 4413, στο οποίο υποτίθεται ότι βρέθηκε, είπε τα αυτοκίνητα θα πετάνε στους ουρανούς και οι άνθρωποι θα αντικαταστήσουν τα σώματά τους με ρομποτικά εξαρτήματα.

Σε εκείνο το μέλλον δεν θα υπάρχουν άνθρωποι από σάρκα και αίμα σκέτο. Όλοι θα είναι «υβρίδια» με μηχανές.

Ο ίδιος είπε ότι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ορισμένους από τους ανθρώπους ρομπότ και του άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πριν βγει να πει δημόσια την ιστορία του στο YouTube, ο Λούις Γουόκερ είχε μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με τη σύζυγό του, τα παιδιά του και βεβαίως τους κυβερνητικούς που τον έστειλαν στο μέλλον με το υποτιθέμενο απόρρητο πρόγραμμα.

Ο Λούις Γουόκερ λέει είπε ακόμα ότι προσελήφθη στο βρετανικό υπουργείο Άμυνας το 1977 και εργάστηκε σε αυτό εξαντλώντας την ιεραρχία του.

Τα ταξίδια στο μέλλον, όπως ισχυρίστηκε, γίνονται «από μια άκρως υποθαλάσσια απόρρητη βάση στο βυθό του Αγγλικού Καναλιού (σ.σ. Μάγχη)».

Ωστόσο, η μαρτυρία του Λούις Γουόκερ που αναρτήθηκε στο YouTube δεν φαίνεται να έπεισε. Πολλοί σχολίασαν κάτω από το βίντεο ότι τους έδωσε την αίσθηση ηθοποιού που διάβαζε σενάριο.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη επιστημονική ανακοίνωση-παραδοχή για ύπαρξη τεχνολογίας που να επιτρέπει ταξίδια στον χρόνο και όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί συνήθως προέρχονται από απατεώνες ή φαντασιόπληκτους ανθρώπους.

Σχετικά άρθρα