Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα προφητεία για την Αγία Σοφία και τη διάλυση της Τουρκίας αναστατώνει το διαδίκτυο

Νέα προφητεία για την Αγία Σοφία και τη διάλυση της Τουρκίας αναστατώνει το διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Σοφία, Κωνσταντινούπολη, Προφητείες, Σεισμός, Τουρκία,

Μια ακόμα άγνωστη προφητεία, η οποία σχετίζεται με την Αγία Σοφία και τη διάλυση της Τουρκίας, συναντήσαμε στο διαδίκτυο και παρά το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για την αυθεντικότητα της αφήγησης, πέρα από το ότι όλοι οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί στις προφητείες, την αναδημοσιεύουμε δίχως να υιοθετούμε κανέναν από τους ισχυρισμούς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με Αγιορείτες Πατέρες, όταν θα φανερωθεί ο Παντοκράτορας στον τρούλο της Αγίας Σοφίας η Κωνσταντινούπολη θα περάσει στους Έλληνες! Για το λόγο αυτό υπήρξαν μέχρι και φωνές διαμαρτυρίας κατά της τουρκικής Κυβέρνησης στο παρελθόν να μην συνεχίσει τις αρχαιολογικές εργασίες!

Μεταξύ αυτών ο Νουμάν Κουρτουλμούζ (σημαίνει σωθείς) πρόεδρος του μικρού Ισλαμικού κόμματος Σααντέτ, από το οποίο προέρχεται το κόμμα του Ερντογάν, μιλώντας σε κλειστό αμφιθέατρο προειδοποίησε ότι η εμφάνιση των αγγέλων της Αγίας Σοφίας προαναγγέλλει τη διάλυση της Τουρκίας.

Μη διασταυρούμενες πληροφορίες στο επίπεδο ακόμα των φημών στην Κωνσταντινούπολη κάνουν λόγο για αποκόλληση λεπτού στρώματος σοβάδων της εσωτερικής τοιχοποιίας από τον κεντρικό θόλο της Αγίας Σοφίας μετά τον πρόσφατο σεισμό στο ρήγμα της Ανατολίας.

Το ρήγμα της Ανατολίας, είναι ένα τεράστιο ρήγμα και η σεισμική δόνηση των 6,5 Ρίχτερ που έπληξε τον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης έγινε αισθητή μέχρι και την Κωνσταντινούπολη.

Στην θέση αυτή και κάτω από το στρώμα του σοβά πρέπει να υφίσταται κανονικά το ψηφιδωτό του Παντοκράτορα. Φυσικά μόλις προκύψει η φανέρωση κάποιου τμήματος του ψηφιδωτού, αμέσως θα αρχίσουν οι συνειρμοί…

Ίσως τελικά οι καιροί των γεγονότων να πλησιάζουν, καταλήγει το δημοσίευμα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Σχετικά άρθρα