Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ξέρει η Χίλαρι για τους εξωγήινους;…

Τι ξέρει η Χίλαρι για τους εξωγήινους;…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξωγήινοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Χίλαρι Κλίντον,

Ό,τι μπορεί κάνει η γυναίκα για να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Χίλαρι Κλίντον, μάλιστα, επανέλαβε ότι είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει τα μυστικά της περιβόητης «Area 51» (Περιοχή 51), στην οποία εικάζεται ότι φιλοξενούνται εξωγήινες μορφές ζωής.

Η ίδια είχε υποσχεθεί και στο παρελθόν ότι θα αποκαλύψει τα μυστικά των εξωγήινων, υποστηρίζοντας πως όντως υπάρχουν και πως δεν πρόκειται απλώς για φήμες.

Αυτή τη φορά, είπε ότι, εφόσον εκλεγεί στην προεδρία, θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα μυστικά που φυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού από τις αμερικανικές υπηρεσίες στην Περιοχή 51, σε μία βάση η οποία έχει κατασκευαστεί αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης.

«Εφόσον υπάρχει κάτι εκεί, εκτός αν απειλείται η ασφάλεια των ΗΠΑ, νομίζω πως θα έπρεπε να το μοιραστούμε με τον κόσμο», δήλωσε η υποψήφια πλανητάρχης.

Η Χίλαρι φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Κίμελ, όπου δήλωσε πως όταν ρώτησε το σύζυγό της Μπιλ, για το τι βρίσκεται εκεί, της απάντησε ότι «δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον» και συμπλήρωσε:

«Θα το ξανακάνουμε. Θα ήθελα να δω αυτά τα αρχεία και να τα μοιραστώ με το κοινό. Αν υπάρχει κάτι εκεί, ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει».

Δεσμεύτηκε δε, πως θα αποκαλύψει οτιδήποτε υπάρχει εκεί, ακόμη και εξωγήινους.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής της NASA, ο οποίος επισκέφθηκε την Περιοχή 51, είχε υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει κάτι… σημαντικό εκεί, ενώ ο Μπιλ Κλίντον παραδέχθηκε πως υπάρχει όλη η τεχνολογία stealth, αλλά όχι εξωγήινοι.

Σχετικά άρθρα