Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μπρίτζετ και η Αλούνα λένε ότι γέννησαν 13 μωρά για τους εξωγήινους (βίντεο)

Η Μπρίτζετ και η Αλούνα λένε ότι γέννησαν 13 μωρά για τους εξωγήινους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριζόνα, Βίντεο, Εξωγήινοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

Μια ομάδα γυναικών ισχυρίζονται ότι γέννησαν παιδιά που είναι μισά εξωγήινα και τα οποία τώρα ζούνε με τους πατεράδες τους σε γιγάντια διαστημόπλοια.

Οι ίδιες περιγράφουν μάλιστα τον έρωτα με τους εξωγήινους ως τον καλύτερο που είχαν ποτέ!

Η κοινότητα των Μωρών Υβριδίων πιστεύει ότι οι εξωγήινοι δημιουργούν μια υπερφυλή συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά ανθρώπων και εξωγήινων.

Οι δύο “μαμάδες”, Μπρίτζετ Νίλσον (Bridget Nielson) και Αλούνα Βέρς (Aluna Verse) λένε ότι έχουν γεννήσει και οι δύο μαζί 13 μωρά για τους εξωγήινους.

bridget_aliens Η 27χρονη Μπρίτζετ λέει ότι το σεξ με τους εξωγήινους ήταν ό,τι καλύτερο είχε ποτέ!

Η Μπρίτζετ, 27 ετών, από την Αριζόνα των ΗΠΑ, περιέγραψε μάλιστα το σεξ με τους εξωγήινους ως το καλύτερο που της έχει συμβεί ποτέ:

“Ήταν υπέροχο! Ήταν μια απίστευτη, πρωτογενής, σπάνια, ερωτική εμπειρία. Ήταν η αίσθηση της πραγματικής ελευθερίας. Ήταν το καλύτερο σεξ που είχα ποτέ μου”.

Η ίδια συνεχίζει: “Δεν παίρνουν απλώς τα παιδιά μας, δημιουργούν μια υβριδική φυλή για να βελτιώσουν την ανθρωπότητα”.

Οι μητέρες έχουν μάλιστα φτιάξει και σκίτσα για να δείξουν πώς μοιάζουν τα παιδιά τους, τα οποία συνδυάζουν ανθρώπινα και ερπετόμορφα χαρακτηριστικά.

aluna_aliens Και η 23χρονη Αλούνα περιγράφει την ερωτική της εμπειρία ως μια από τις πιο έντονες αναμνήσεις της.

Η Αλούνα, 23 ετών, περιγράφει τη δική της εμπειρία:

“Βρισκόμουν σε μια τάξη μαζί με άλλους ανθρώπους. Μετά βρέθηκα να κάθομαι δίπλα σε ένα ερπετόμορφο πλάσμα και ξαφνικά ήμουν ερεθισμένη. Ξαφνιάστηκα που άρχισα να κάνω έρωτα μέσα στην τάξη μπροστά σε όλους! Ξέρω ότι ακούγεται τρελό και οι άνθρωποι με ρωτάνε εάν τα έχω ‘χάσει’, αλλά αυτό πραγματικά συνέβη”.

Η Αλούνα ισχυρίζεται ότι την πήραν σε ένα εξωγήινο σκάφος σε μια ‘ονειρική κατάσταση’ και περιγράφει τη σεξουαλική της εμπειρία ως μια από τις πιο έντονες αναμνήσεις της.

Οι γυναίκες που συμμετέχουν στην κοινότητα Υβριδικών Μωρών είναι από 19 ετών έως και 60. Ορισμένες ισχυρίζονται ότι έχουν γεννήσει μέχρι και 10 εξωγήινα μωρά.

Η Μπρίτζετ είπε ότι οι εξωγήινοι παίρνουν μόνο γυναίκες που θέλουν να παρθούν.

Οι γυναίκες που υποστηρίζουν ότι γέννησαν μωρά εξωγήινων σκέφτονται τώρα να δημιουργήσουν ένα ασφαλές κοινόβιο, ώστε να ζούνε όλες μαζί, για να μπορούν να τις επισκέπτονται τα παιδιά τους.

alunas_babies_aliens Η Αλούνα έφτιαξε αυτό το σκίτσο για να δείξει πώς μοιάζουν τα παιδιά που γέννησε για τους εξωγήινους.

Στο επόμενο βίντεο δείτε την Μπρίτζετ να περιγράφει πώς γεννιούνται τα εξωγήινα μωρά:

Σχετικά άρθρα