Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η γερμανική Βουλή διατάχθηκε να δώσει στη δημοσιότητα ό,τι γνωρίζει για τα UFO

Η γερμανική Βουλή διατάχθηκε να δώσει στη δημοσιότητα ό,τι γνωρίζει για τα UFO
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για UFO (ΑΤΙΑ - Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Εξωγήινοι, Μπούντεσταγκ (Γερμανική Βουλή),

Το Γερμανικό Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο στη Λειψία διέταξε τη γερμανική Βουλή (Bundestag) να δώσει στη δημοσιότητα εμπιστευτικά κρατικά έγγραφά της που αφορούν τα UFO, έγγραφα που οι γερμανικές Αρχές επιθυμούσαν να κρατήσουν μυστικά.

Τα νέα έγιναν δεχτά με ενθουσιασμό από τους ερευνητές UFO σε όλο τον κόσμο.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Υπουργείου Αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου ότι θα μετέφερε τον ερχόμενο Μάρτιο στα Εθνικά Αρχεία 18 εμπιστευτικά έγγραφα που αφορούν τα UFO, τα οποία ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα είναι δημοσίως προσβάσιμα.

Το 2008 ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε ισχυριστεί με επιμονή ότι η γερμανική κυβέρνηση δεν είχε ποτέ ερευνήσει το θέμα των UFO και ούτε την ενδιέφερε και να το κάνει.

Ωστόσο, δύο χρόνια αργότερα (2010) ο Ρόμπερτ Φλίσερ (Robert Fleischer), του Exopolitic.org, αποκάλυψε ότι η επιστημονική υπηρεσία του γερμανικού κοινοβουλίου είχε ένα τμήμα το οποίο ερευνούσε την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης νοημοσύνης και τα UFO.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός blogger Φρανκ Ράιτμαγιερ (Frank Reitemeyer) οδήγησε τη γερμανική Βουλή στη Δικαιοσύνη, ζητώντας τη δημοσίευση των εγγράφων της υπηρεσίας. Άξιο αναφοράς είναι ότι η γερμανική Βουλή έδωσε επίμονο δικαστικό αγώνα για να μην δημοσιοποιηθούν οι έρευνές της σχετικά με τα UFO.

Ωστόσο, πολλοί ερευνητές του θέματος αμφιβάλλουν εάν τελικά η γερμανική Βουλή θα δώσει στη δημοσιότητα το πλήρες υλικό των ερευνών της.

Να αναφέρουμε εδώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια εκστρατεία από ερευνητές των UFO για να αναγκάσουν όλες τις κυβερνήσεις να δημοσιεύσουν τους φακέλους τους σχετικά με τις έρευνες για UFO και εξωγήινους.

Σχετικά άρθρα