Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Signature: 10 TIPS για οικονομικά ταξίδια από το Signature Travel

Signature: 10 TIPS για οικονομικά ταξίδια από το Signature Travel
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διακοπές,

1. Early Bookings Κλείστε το ταξίδι σας νωρίς και επωφεληθείτε των προσφορών… πολλές φορές μάλιστα για την Ελληνική αγορά τα early Bookings ισχύουν μέχρι και ένα μήνα πριν την αναχώρηση του ταξιδιού… Οπότε και δεν είναι και τόσο early!

2. Εκδρομές Προσθέστε επι πλέον παροχές η εκδρομές στα μεμονωμένα ταξίδια αντί να ταλαιπωρείστε στους προορισμούς ψάχνοντας τρόπους μετακίνησης και skip the line (αποφυγή αναμονής) στα μουσεία και τα αξιοθέατα. Ορισμένα γραφεία έχουν τη πρόσβαση (φυσκά και το signature travel) σε παγκόσμιες πλατφόρμες που καλύπτουν όλα τα γούστα και σας δίνουν πολλές ιδέες για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου σας.

3. Μετακινήσεις Επιλέξτε stay and drive και βγείτε κερδισμένοι από τα κόστη των ταξί και άλλων μεταφορικών μέσων. Μπορείτε μάλιστα να ζητήσετε την παροχή GPS ώστε να είστε σίγουροι πως θα βρείτε τον σωστότερο και συντομότερο δρόμο για τον προορισμό σας.

4. Δωρεάν αξιοθέατα Βρείτε από πριν τα αξιοθέατα που είναι δωρεάν και αξίζει να δει κάποιος. Ο ταξιδιωτικός σας πράκτορας μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

5. Ταξιδέψτε με χειραποσκευή Εφόσον επιλέξετε να ταξιδέψετε χωρίς γκρουπ συμβουλευθείτε τον πράκτορα σας για την πολιτική της κάθε εταιρείας για τις χρεώσεις των αποσκευών, θέλει λίγο προσοχή για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις των έξτρα χρεώσεων στα αεροδρόμια.

6. Διαμονή Επιλέξτε κεντρικά ξενοδοχεία για να διαπιστώσετε τελικά ότι το “ακριβό είναι φθηνό” γιατί ναι… μπορεί τα κεντρικά ξενοδοχεία να έχουν υψηλότερες τιμές σας δίνουν όμως τη δυνατότητα να κάνετε τις βόλτες σας στις πόλεις και να αποφύγετε τα κόστη μετακινήσεων. Ασε που τα vibes του κάθε τόπου συγκεντρώνονται στη καρδιά της πόλης.

7. Φαγητό Η γαστρονομία του τόπου εμπεριέχει πολιτισμό και τέχνη. Ψάξτε τις τοπικές κουζίνες και βρείτε αξιολογήσεις άλλων επισκεπτών που θα σας βοηθήσουν στις επιλογές σας. Φυσικά και σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ο ταξιδιωτικός σας πράκτορας.

8. Food tours Σε συνέχεια της προηγούμενης παραγράφου σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα οργανωμένο food tour απο τοπικό πάροχο. Ετσι θα μάθετε και θα δοκιμάσετε τις λιχουδιές του τόπου και παράλληλα θα ξεναγηθείτε απο τους έπειρους ξεναγούς. Συνήθως αυτά τα tour πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες και υπάρχει μεγάλη ευελιξία κινήσεων

9. Δώρα Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που ωποσδήποτε πρέπει να φέρετε κάτι στους φίλους σας, τότε προτιμήστε κάτι χαρακτηριστικό του τόπου και οικονομικά. Στα καταστήματα των μουσείων η ακόμη και στους πάγκους έξω απο αυτά σίγουρα θα βρείτε κάτι που να τους αρέσει.

10. Ταξιδέψτε με group Εδώ μπορούμε να απαριθμήσουμε τουλάχιστον 10 ακόμη λόγους για να προτιμήσετε το ταξίδι με γκρουπ. Οι κυριότεροι όμως είναι: τα συμβόλαια που κάνουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες απο νωρίς, εξασφαλίζουν σίγουρα καλύτερες τιμές απο αυτές που θα βρίσκατε μόνοι σας, ιδίως στις ημέρες εορτών και υψηλής περιόδου. Ταξιδεύοντας με γκρουπ σας απαλάσσει απο τον εφιάλτη του κόστους βενζίνας, διοδίων, επι πλέον συντήρησης του αυτοκινήτου κλπ.

Αν είστε επαναλαμβανόμενος πελάτης ενός πρακτορείου απλώς θυμίστε το στον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι!

Πηγή: signature.gr

Σχετικά άρθρα