Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

To Grace Hotel το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα στα Travel + Leisure World’s Best Awards 2022

To Grace Hotel το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα στα Travel + Leisure World’s Best Awards 2022
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνικά Νησιά, Κυκλάδες, Νησιά Αιγαίου, Ξενοδοχεία, Σαντορίνη,

Το απόλυτο καταφύγιο στη Σαντορίνη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης και του κόσμου!

Το Grace Hotel, μέλος της Auberge Resorts Collection, βραβεύθηκε ως το No. 1 Best Resort Hotel in Greece στα Travel + Leisure World’s Best Awards 2022.

Παράλληλα, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες Best Hotel in Europe και Best Hotel in the World.

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις για το πολυτελές boutique ξενοδοχείο στο Ημελοβίγλι της Σαντορίνης έρχονται να επιβεβαιώσουν για ακόμη μία χρονιά την υψηλού επιπέδου εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει με μοναδική θέα στη διάσημη καλντέρα.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που για άλλη μια φορά ξεχωρίζουμε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, αλλά και ως δεύτερο καλύτερο στην Ευρώπη και δεύτερο καλύτερο παγκοσμίως σύμφωνα με τη λίστα του Travel + Leisure», δήλωσε ο Γιώργος Αυγουστής, Γενικός Διευθυντής του Grace Hotel, Auberge Resorts Collection.

«Οι διακρίσεις αυτές αντανακλούν την προσπάθεια όλης της ομάδας του ξενοδοχείου, αποτελώντας μια ξεχωριστή επιβράβευση.

»Όλοι οι άνθρωποί μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας του Grace Hotel, καθώς με τις υπηρεσίες αυθεντικής φιλοξενίας δημιουργούν μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με κάθε επισκέπτη».

Το Grace Hotel δημιουργεί μια σύγχρονη εμπειρία, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη γαστρονομία αλλά και την κουλτούρα των ελληνικών νησιών.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από είκοσι μοναδικά δωμάτια και σουίτες όλα με θέα στο Αιγαίο και απόλυτα εναρμονισμένα με την αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης που αποπνέει η ζωή με φόντο το αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο.

Η εμβληματική βίλα δύο υπνοδωματίων ανακαινίστηκε πρόσφατα και προσφέρει μοναδικές ανέσεις, όπως ιδιωτικό spa με παραδοσιακό χαμάμ, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πισίνα, κάβα κρασιών και πούρων, καθώς και υπηρεσίες μπάτλερ.

Το Grace Hotel διαθέτει όλες τις παροχές ενός σύγχρονου resort και ένα πρόγραμμα νέων εμπειριών, συστήνοντας τις αυθεντικές τοπικές παραδόσεις και τις κρυφές ομορφιές της Σαντορίνης.

Οι γαστρονομικές εμπειρίες αφορούν γευσιγνωσίες μελιού, ιδιωτικά πικνίκ στο ηλιοβασίλεμα και μαθήματα ελληνικής κουζίνας, ενώ στις δραστηριότητες με καλλιτεχνικό χαρακτήρα οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν τα μυστικά γύρω από την κατασκευή σανδαλιών και την τέχνη της κεραμικής.

Οι πιο περιπετειώδεις θα απολαύσουν σαφάρι με jet ski, πεζοπορίες με τοπικό οδηγό και καταδύσεις στα κρυστάλλινα νερά και τους ηφαιστειακούς υφάλους.

Αυτό το καλοκαίρι, το ξενοδοχείο, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, ταξιδεύει την ελληνική κουζίνα στο νησί μέσα από το Varoulko Santorini, ενώ το Baba Au Rum, ένα από τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου, σερβίρει τα ωραιότερα cocktails στο 363 Bar του ξενοδοχείου.

Κάθε χρόνο, οι αναγνώστες του Travel + Leisure μοιράζονται τις σκέψεις τους για προορισμούς, ξενοδοχεία, resorts, spa, πόλεις, αεροπορικές εταιρείες, κρουαζιέρες, τουριστικούς πράκτορες, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων και πολλά άλλα.

Ως το μεγαλύτερο brand ταξιδιωτικών μέσων των Ηνωμένων Πολιτειών με συνολικό κοινό 35 εκατομμυρίων σε όλες τις πλατφόρμες, τα Travel + Leisure World’s Best Awards 2022 είναι μια ουσιαστική, αξιόπιστη πηγή έμπνευσης και καθοδήγησης, τη στιγμή που οι ταξιδιώτες σχεδιάζουν τις επόμενες εξορμήσεις τους.

Σχετικά με το Grace Hotel

Ένα γραφικό καταφύγιο στο Αιγαίο Πέλαγος, το Grace Hotel, Auberge Resorts Collection είναι ένα εντυπωσιακό boutique ξενοδοχείο 20 δωματίων στο ήσυχο χωριό Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, μόλις 15 λεπτά από τη διάσημη Οία.

Τα πολυτελή καταλύματα ποικίλλουν από Deluxe Studios έως ευρύχωρες σουίτες, όλα με απρόσκοπτη θέα στο πέλαγος και ιδιωτικές βεράντες και πολλά με ιδιωτικές μικρές πισίνες και λουτρά χαμάμ.

Η βίλα δύο υπνοδωματίων ιδανική για ζευγάρια, οικογένειες ή παρέες φίλων προσφέρει την ζεστασιά ενός αληθινού σπιτιού, διαθέτοντας δικό της σπα για in room θεραπείες, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πισίνα, κάβα κρασιών και πούρων και αφοσιωμένο μπάτλερ.

Το Grace Hotel, Auberge Resorts Collection φιλοξενεί το Varoulko Santorini, ένα εστιατόριο ελληνικής μεσογειακής κουζίνας έχοντας στο τιμόνι τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Λευτέρη Λαζάρου.

Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το 363 Bar με εκπληκτική θέα στην καλντέρα και στο διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Η πισίνα υπερχείλισης μήκους 22 μέτρων είναι η καρδιά του καταλύματος, προσφέροντας γαστρονομικές υπηρεσίες δίπλα στην πισίνα όλο το 24ωρο.

Η ταλαντούχα ομάδα του ξενοδοχείου μπορεί να οργανώσει θεραπείες ευεξίας και μαθήματα γυμναστικής, ιδιωτικά δείπνα με σεφ και καθηλωτικές τοπικές εκδρομές, όπως γευσιγνωσία κρασιού ή μελιού, αγγειοπλαστική ή κατασκευή σανδαλιών, πεζοπορίες με οδηγό, πικνίκ στο ηλιοβασίλεμα, εκδρομές με yachts και άλλα.

Σχετικά με την Auberge Resorts Collection

Η Auberge Resorts Collection είναι μια ξενοδοχειακή αλυσίδα που διαθέτει στο portfolio της υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακές μονάδες, resorts, κατοικίες και private clubs.

Kάθε μέλος της είναι μοναδικό, ωστόσο όλα διακρίνονται για την ιδιαίτερη προσέγγιση στην πολυτέλεια και την έκφραση του χαρακτήρα του τόπου που τα φιλοξενεί μέσα από το κομψό design, τη high-end γαστρονομική κουλτούρα, τις εξαιρετικές υπηρεσίες spa, καθώς και την ευγενική και διακριτική εξυπηρέτηση.

Με 23 ξενοδοχεία και resorts σε τρεις ηπείρους, η Auberge Resorts Collection προσκαλεί τους επισκέπτες να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Auberge Resorts Collection, επισκεφθείτε το aubergeresorts.com.

Ακολουθήστε την Auberge Resorts Collection στο Facebook, στο facebook.com/AubergeResorts, στο Twitter και στο Instagram στα @AubergeResorts και @AUBERGERESORTS #AlwaysAuberge.

Σχετικά με το Friedkin Group

Ο Όμιλος Friedkin είναι μια ιδιωτική κοινοπραξία εταιρειών με δραστηριότητα στον τομέα του αυτοκινήτου, της φιλοξενίας, της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού και των εμπειριών. Μεταξύ αυτών βρίσκονται οι: Gulf States Toyota, GSFSGroup,GSM, US AutoLogistics, Ascent Automotive Group, Auberge Resorts Collection, AS Roma, Imperative Entertainment, 30WEST, NEON, Diamond Creek Golf Club, Congaree και Legendary Expeditions. Επικεφαλής του Ομίλου Friedkin είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Dan Friedkin. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.friedkin.com.

Σχετικά άρθρα