Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έπεσαν Facebook, Messenger και Instagram – Τι λέει η Meta

Έπεσαν Facebook, Messenger και Instagram – Τι λέει η Meta
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,

Από τις 5 περίπου το απόγευμα σήμερα (Τρίτη, 5 Μαρτίου) έχουν πέσει τόσο οι εφαρμογές, όσο και οι ιστοσελίδες των σε Facebook, Messenger και Instagram στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Χιλιάδες χρήστες αναφέρουν πως δεν μπορούν όχι μόνο να στείλουν μηνύματα, αλλά ούτε καν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Προ ολίγου, η εταιρία Meta εξέδωσε την πρώτη σχετική της ανακοίνωση, η οποία εμφανίζεται όταν οι χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους, αν και το μήνυμα αυτό εμφανίζεται σποραδικά.

Η ανακοίνωση της Meta:

«Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης.

»Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε.

»Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα.

»Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την μεγάλη εντύπωση των χρηστών, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί η Meta αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ανανέωση που προκάλεσε μεγάλα προβλήματα λειτουργίας και ταραχή, χωρίς κάποια προειδοποίηση ή έστω μια έγκαιρη ανακοίνωση.

Ως εκ τούτου, αρκετοί θεωρούν ότι πρόκειται για δικαιολογίες που σκαρφίστηκε η εταιρία εκ των υστέρων και όχι για το πραγματικό αίτιο του προβλήματος.

Σχετικά άρθρα