Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κόλλημα” με τα social media στο διάστημα – Τι είπε Ρώσος κοσμοναύτης

“Κόλλημα” με τα social media στο διάστημα – Τι είπε Ρώσος κοσμοναύτης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διάστημα, Κοσμοναύτης, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Νέες Τεχνολογίες, Ρωσία,

Ο Ρώσος κοσμοναύτης Σεργκέι Ριαζάνσκι, ο οποίος επέστρεψε στην Γη από τον Διεθνή Διαστημικό σταθμό (ISS), δήλωσε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον στήριζαν ψυχολογικά κατά την διάρκεια της παραμονής του στον διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι ιδιαίτερα καλό. Στην αρχή ήμουν πολύ μεγάλος εχθρός τους, επειδή δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ, αλλά σταδιακά άρχισα να ασχολούμαι.

Κατά την διάρκεια της παραμονής μου στον Διεθνή Διαστημικό σταθμό κατάλαβα ότι αποτελούν μια πολύ καλή ψυχολογική υποστήριξη και μου ήταν ευχάριστο να διαβάζω τα όσα έγραφαν» δήλωσε ο Ρώσος κοσμοναύτης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Πόλη των Άστρων (πόλη στην οποία διαμένουν οι κοσμοναύτες).

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανταπόκριση που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον βοηθούσε στην καθημερινή του δραστηριότητα που είχε στον Διαστημικό Σταθμό.

«Δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τις δυνάμεις να απαντώ σε όλους που μου έγραφαν. Ομως είναι μια μεγάλη υποστήριξη. Όταν βλέπεις ότι υπάρχει στιγμιαία ανταπόκριση από διάφορες χώρες, είναι κάτι πολύ καλό, είναι μια εντελώς άλλη διάσταση», τόνισε ο Ριαζάνσκι.

Σχετικά άρθρα