Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέντε δωρεάν Brain Training Apps… Ναι, είπαμε είναι δωρεάν!

Πέντε δωρεάν Brain Training Apps… Ναι, είπαμε είναι δωρεάν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Charge Your Brain, DailyArt, Duolingo, Khan Academy, Lumosity, Smartphones, Tablet,

Ενισχύστε τη μνήμη σας και έχετε σε εγρήγορση τον εγκέφαλό σας με τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές που σας προτείνουμε για το smartphone και το tablet σας.

Πολλές μελέτες δείχνουν ότι ο συνδυασμός της σωματικής δραστηριότητας, της υγιεινής διατροφής και των πνευματικών παιχνιδιών μπορούν να σας βοηθήσουν για να παραμείνει το μυαλό σας κοφτερό. Βέβαια, η συγκεκριμένη μελέτη έγινε σε υγιείς ενήλικες ηλικίας 65 ετών και άνω.

Lumosity

appl1

Αυτή η δημοφιλής Brain Training ιστοσελίδα και εφαρμογή είναι κατασκευασμένη από νευροεπιστήμονες. Έχει μεγάλη ποικιλία από εξατομικευμένες δραστηριότητες και παιχνίδια, ένας έξυπνος τρόπος για να σκοτώσετε την ώρα σας.

Khan Academy

appl2

Θέλετε να αναβαθμίσετε την εκπαίδευσή σας; Και να το κάνετε και δωρεάν; Πραγματικά θα αγαπήσετε αυτή την εφαρμογή, η οποία σας επιτρέπει να κατεβάσετε περισσότερα από 4.000 βίντεο για θέματα που αφορούν τη φυσική μέχρι τη μικροχρηματοδότηση.

Charge Your Brain

appl3

Είστε λογικοί, σωστά; Για να σιγουρευτείτε δοκιμάστε αυτή την πολύχρωμη και πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των επιπέδων δεξιότητας, και είναι φιλική τόσο για το παιδί όσο και για τον ενήλικα.

Duolingo

appl4

Hablas español? (Μιλάς ισπανικά;) Μια έρευνα δείχνει ότι η εκμάθηση ξένων γλωσσών επιβραδύνει την γήρανση του εγκεφάλου. Η εφαρμογή Duolingo σε βοηθά να μάθεις ισπανικά, πορτογαλικά αλλά και κάποιες άλλες γλώσσες.

DailyArt

appl5

Έρευνα έχει δείξει ότι οι τέχνες βοηθούν τη νοημοσύνη και αναπτύσσουν τις δεξιότητες της κριτικής σκέψης. Για να πάρετε μια ημερήσια δόση πολιτισμού, κατεβάστε το DailyArt. Η εφαρμογή σας στέλνει στο smartphone κάθε μέρα έναν πίνακα ζωγραφικής με τα στοιχεία του καλλιτέχνη και του έργου.

Σχετικά άρθρα