Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ειδική έκδοση του Skype για επαγγελματική χρήση

Ειδική έκδοση του Skype για επαγγελματική χρήση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Microsoft, Skype,

Η Microsoft ανακοίνωσε το Skype TX, μία νέα έκδοση της υπηρεσίας VoIP, η οποία απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες από τον χώρο των επιχειρήσεων μετάδοσης περιεχομένου και της ενημέρωσης.

Το Skype TX χρησιμοποιεί τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Cat and Mouse, μία από τις σχετικά πρόσφατες εξαγορές της Microsoft. Προσφέρει σε επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης υψηλής ποιότητας ήχο και βίντεο, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το πρότυπο μεταδόσεων HD-SDI.

Μέσω του ανανεωμένου Skype TX μπορεί να γίνει ταυτόχρονη διαχείριση πολλαπλών κλήσεων, με τον παράλληλο «αποκλεισμό» περισπασμών όπως είναι οι ειδοποιήσεις άλλων κλήσεων ή ακόμη και η προβολή διαφημίσεων.

Επιπλέον, μέσω της ιστοσελίδας Skypeinmedia.com η Microsoft εμφανίζει παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο τα μέσα ενημέρωση χρησιμοποιούν το Skype σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των δικτύων BBC και CNN και ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η Microsoft δεν ανακοίνωσε διαθεσιμότητες και τιμή για την ανανεωμένη υπηρεσία, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι στοχεύει στην απόκτηση χρηστών ανάμεσα στα δίκτυα μέσων ενημέρωσης, που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαν το «απλό» Skype για την κάλυψη των αναγκών τους.

Σχετικά άρθρα