Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μυστήριο του Youtube και ο πακτωλός εκατομμυρίων αγνώστου… ιδιοκτήτη

Το μυστήριο του Youtube και ο πακτωλός εκατομμυρίων αγνώστου… ιδιοκτήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για YouTube, Διαδίκτυο, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,

Το κανάλι FunToyzCollector αποτελεί το μεγαλύτερο μυστήριο του Youtube. Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Μέσου, το FunToyzCollector είναι το τρίτο πιο δημοφιλές κανάλι όλων των εποχών, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια views.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο μυστήριο παρά μόνο ένα διαδικτυακό success story. Ωστόσο, το γεγονός ότι κανείς απολύτως δεν γνωρίζει ποιου είναι το εν λόγω κανάλι έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα… Ειδικά εάν σκεφτεί κανείς ότι η ιδιοκτήτρια από το FunToyzCollector κερδίζει περί τα 1,3 εκατομμύρια δολάρια το μήνα από τις διαφημιστικές καμπάνιες που προβάλλονται στο κανάλι της!

Το FunToyzCollector ασχολείται με την παρουσίαση παιχνιδιών, με την μυστηριώδη ιδιοκτήτρια να ανοίγει τα παιχνίδια και να τα δοκιμάζει. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η επιτυχία του FunToyzCollector βασίζεται στον τρόπο που σχεδόν υπνωτίζει τα νήπια που βλέπουν τα βίντεο με το ξεπακετάρισμα παιχνιδιών.

Η ιδιοκτήτρια, η οποία δεν έχει δείξει ποτέ ούτε καν το πρόσωπό της στην κάμερα, παρά μόνο τα χέρια της, αποτελεί διακαή στόχο δημοσιογράφων που θέλουν να της πάρουν συνέντευξη. Ωστόσο, μέχρι στιγμής όλες οι προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό.

Bloggers πάντως, ισχυρίζονται ότι πρόκειται για 43χρονη Βραζιλιάνα που μένει κοντά στην DinseyWorld στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ωστόσο, παραμένει απλά ένας ισχυρισμός, ενώ το μυστήριο συνεχίζεται και τα δολάρια ρέουν άφθονα…

Σχετικά άρθρα