Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγγελος Μπασινάς: «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου»

Άγγελος Μπασινάς: «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μπασινάς, Βίντεο, Εθνική Ελλάδος, ΟΠΑΠ, Ποδόσφαιρο, Πορτογαλία,

Οι Legends του 2004 πρωταγωνιστούν σε 6 αφιερωματικά βίντεο του ΟΠΑΠ για το έπος της Πορτογαλίας.

Σαν σήμερα, στις 12 Ιουνίου του 2004, η Εθνική μας Ομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη επί της Πορτογαλίας στην πρεμιέρα του Euro 2004, γράφοντας τον πρόλογο για το πιο σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τη νίκη με 2-1 επί της ομάδας των Λουίς Φίγκο και Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε ο Άγγελος Μπασινάς, εκτελώντας πέναλτι στο 51ο λεπτό.

Είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την εμπειρία του σήμερα, ο Legend του 2004 απευθύνεται στον 28χρονο εαυτό του και τον προετοιμάζει για την αρχή του πιο τρελού παραμυθιού στην ιστορία της αθλητικής Ελλάδας.

Το «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Μπασινά, είναι το πρώτο από 6 αφιερωματικά βίντεο που ετοίμασε ο ΟΠΑΠ για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας.

Έξι Legends του 2004, που «σφράγισαν» τη νικηφόρα πορεία της Εθνικής μας Ομάδας προς την κορυφή της Ευρώπης, γράφουν στον νεότερο εαυτό τους και μας παίρνουν μαζί τους σε ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα.

Στις ίδιες ημερομηνίες των έξι ιστορικών αγώνων, ζούμε ξανά, 20 χρόνια μετά, τις ανεπανάληπτες στιγμές του 2004 μέσα από τα βίντεο του ΟΠΑΠ

Δείτε το πρώτο βίντεο με τον Άγγελο Μπασινά:

Σχετικά άρθρα