Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός, έχασε 87-76 από τη Ρεάλ και έμεινε εκτός τελικού

Euroleague: Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός, έχασε 87-76 από τη Ρεάλ και έμεινε εκτός τελικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Μπάσκετ, Ολυμπιακός,

Πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή ο Ολυμπιακός, αλλά ηττήθηκε 87-76 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague, στο Βερολίνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο, προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση αλλά τελικά αποδείχθηκε ανέφικτο.

Έτσι, η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (26/5, 21.00)

Οι Πίτερς (23), ΜακΚίσικ (17) και Γκος (16) ήταν οι κορυφαίοι για τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Τζανάν Μούσα πέτυχε 20 πόντους για τη Ρεάλ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν φάντασμα του καλού εαυτού της στο ξεκίνημα (28-10 στο 10′), δεν είχε απαντήσεις ούτε στην άμυνα, ούτε στην επιθεση και λύγισε δίκαια και καθαρά απέναντι σε μία αντίπαλο που ήταν απλώς ανώτερη και πιο έτοιμη.

Ο Αλεκ Πίτερς ήταν ο πρώτος σκόρερ, με μία καταπληκτική εμφάνιση σε εκτέλεση και ριμπάουντ, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έπαιξε με αποφασιστικότητα απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν πιθανότατα αυτός με το περισσότερο πείσμα, στο τέλος της βραδιάς όμως το αποτέλεσμα ήταν και πάλι στενάχωρο για τους Πειραιώτες. Σε τρίτο σερί Final Four.

Οι Μαδριλένοι, από την πλευρά τους, έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό από τον περσινό τελικό κι έπειτα και πλέον πηγαίνουν στον τελικό της Κυριακής για να υπερασπιστούν αυτό που κέρδισαν πέρυσι στο Κάουνας.

Τζάναν Μούσα, Μάριο Χεζόνια, Γκερσόν Γιαμπουσέλε έκαναν εξαιρετική δουλειά, ο Έντι Ταβάρες ξεχώρισε και μόνο που υπηρχε στο παρκέ και ο Τσους Ματέο βρίσκεται 40 λεπτά μακριά από το να δώσει και πάλι απαντήσεις στους επικριτές του.

Τα δεκάλεπτα: 10-28, 37-56, 58-71, 76-87

Σχετικά άρθρα