Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 1-0 και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στην Τούμπα

Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 1-0 και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στην Τούμπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 6ο λεπτό, αλλά άντεξε στην πιεση της Μπριζ και θα παλέψει για την πρόκριση στην Θεσσαλονίκη, καθώς το 1-0 του δίνει το δικαίωμα να πιστεύει σε σενάρια ημιτελικών.

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση στην Βελγική πόλη, καθώς η Μπριζ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Φέτλεσεν για να βάλει από την αρχή δύσκολα στους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην πορεία δεν άλλαξαν πολλά από πλευράς της εικόνας του ΠΑΟΚ, καθώς δυσκολεύτηκε αρκετά στο να πάρει μέτρα στο γήπεδο από την στιγμή που η Μπριζ είχε την μπάλα στα πόδια της.

Η Βελγική ομάδα έχασε μια σπουδαία ευκαιρία, μετά από παράλληλη πάσα στην μεγάλη περιοχή του Ντε Κάιπερ, αλλά ο Τιάγκο δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να γράψε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Το ημίχρονο έληξε με προβάδισμα της γηπεδούχου αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να βρει γκολ στο δεύτερο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ θέλησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση με δεδομένη την κατοχή και τον ρυθμό που επέβαλε από τα πρώτα λεπτά η Μπριζ. Στο 77ο λεπτό ο Κοτάρσκι έκανε πέναλτι στον Ονιεντίκα, με τον Τιάγκο να έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Μπριζ. Ο Κοτάρσκι διόρθωσε το λάθος του και απέκρουσε το εκτέλεση κρατώντας για μια ακόμα φορά τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και γυρνάει στην Θεσσαλονίκη με ένα σκορ αρκετά ρευστό, καθώς οι Βέλγοι δεν έχουν κλειδώσει την πρόκριση και η Τούμπα μπορεί να παίξει σημαντικό παράγοντα για το εισιτήριο στα ημιτελικά του Europa Conference League.

ΜΠΡΙΖ: Τζάκερς, Σπίλερς (56′ Ορντόνεζ), Μέχελε, Ντε Κούιπερ, Σόμπε, Ομιεντίκα, Βανάκεν, Βέτλεσεν (73′ Μπαλάντα), Σκόρας, Τιάγκο, Ζούτγκλα (73′ Νούσα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81′ Ότο), Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (73′ Μπράντον Τόμας).

Σχετικά άρθρα