Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΟΚ: Πήρε ισοπαλία από την ΑΕΚ (2-2) και παρέμεινε στην κορυφή – Η βαθμολογία

ΠΑΟΚ: Πήρε ισοπαλία από την ΑΕΚ (2-2) και παρέμεινε στην κορυφή – Η βαθμολογία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον απέκτησε η μάχη του φετινού τίτλου της Super League, μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των playoffs, με τις τέσσερις πρώτες ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση 4 βαθμών.

Μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει από το 2-0 και να ισοφαρίσει σε 2-2 την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με καλό ρυθμό μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο με την ΑΕΚ να προσπαθεί να κρατήσει μπάλα και να κυριαρχήσει, ενώ τον ΠΑΟΚ έτοιμο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.
Στο 30′ η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Γκαρσία μοίρασε ωραία στον Πινέδα, ο οποίος κουβάλησε αρκετά μέτρα την μπάλα, έδωσε στον Γκατσίνοβιτς και με ωραίο πλασέ κέρδισε τον Κοτάρσκι για το 1-0.

Στις πρώτες στιγμές του δεύτερου ημιχρόνου η ΑΕΚ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Άμραμπατ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, πλάγια της περιοχής, αιφνιδίασε τον Κοτάρσκι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε, στο 62′, με τον Ντεσπόντοφ να κάνει ωραία ενέργεια και τον Αθανασιάδη να τον σταματά εντυπωσιακά, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Κωνσταντέλιας έστρωσε στον Μπάμπα, ο οποίος με δυνατό σουτ μείωσε για τον ΠΑΟΚ σε 2-1.

Ο ΠΑΟΚ πλέον πατούσε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και μετά από φάση διαρκείας ισοφάρισε στο 89΄, 2-2, με τον Οζντόεφ, που βρέθηκε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή και αν και πεσμένος στο χορτάρι κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (79′ Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα (87′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (87′ Φερνάντες), Ελίασον, Άμραμπατ (73′ λ. τρ. Γιόνσον), Γκαρσία (46′ λ τρ, Πόνσε).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (59′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ (66′ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (59′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τόμας (59′ Σαμάτα).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League:
Λαμία – Ολυμπιακός 1-5

Άρης – Παναθηναϊκός 0-2

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2

Η βαθμολογία (σε 30 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 67

2. ΑΕΚ 66

3. Παναθηναϊκός 65

4. Ολυμπιακός 63

5. Άρης 48

6. Λαμία 34

Σχετικά άρθρα