Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Φενέρμπαχτσέ,

Τη Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά του Europa Conference League και την Μπριζ ο ΠΑΟΚ, όπως προκέυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα (15/3) στη Νιόν.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Φενερμπαχτσέ θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όμως, η Φενέρ θ’ αγωνιστεί χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων της απέναντι στον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα στις 11 Απριλίου. Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για μία εβδομάδα αργότερα (18/4) στην Κωνσταντινούπολη.

«Ελπίζω να έχουμε ένα τελικό με τον ΠΑΟΚ,» ευχήθηκε ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ.

Όσον αφορά στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο στις 11 Απριλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 18/4. Εφόσον οι Θεσσαλονικείς ξεπεράσουν το «εμπόδιο» της Μπριζ, θα αντιμετωπίσουν στους «4» το νικητή του ζευγαριού Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)-Φιορεντίνα (Ιταλία), με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται εκτός έδρας στις 2 Μαΐου και τον αγώνα ρεβάνς στην Τούμπα μια εβδομάδα μετά (9/5).

«Αποφύγαμε τους πιο δυνατούς, αλλά η Κλαμπ Μπριζ είναι ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες,» δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σχετικά άρθρα