Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Ο Αρης με σκόρερ τον Μορόν νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον έριξε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το γκολ του Ισπανού στο 31 ήταν αρκετό για τον Άρη που ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και βρήκε το γκολ στην πρώτη του τελική προσπάθεια στο ματς.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, πίεσε για να σκοράρει, χωρίς όμως να δημιουργήσει πολλές μεγάλες ευκαιρίες και τελικά δεν τα κατάφερε.

Οι φιλοξενούμενοι εκτός από τη φάση του Μορόν είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο παιχνίδι μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Σαβέριο, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Μετά την ήττα ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 60 βαθμούς και είναι δεύτερος πλέον πίσω από την ΑΕΚ που έχει 62, ενώ ο Άρης είναι πέμπτος με 45 βαθμούς, μακριά από τον τέταρτο Ολυμπιακό αλλά και την έκτη Λαμία.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (71′ Ντεσπόντοφ), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (78′ Οζντόεφ), Μάρκος Αντόνιο (59′ Σβαμπ), Μουργκ (59′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Ζίβκοβιτς, Τόμας (71′ Τζίμας).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (77′ Βέλεθ), Βερστράτε, Νταρίντα (90’+4′ Φεράρι), Σαβέριο (76′ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (90′ Φετφατζίδης), Μορόν (46′ Ανσαριφάρντ).

Σχετικά άρθρα