Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δυσκόλεψε την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δυσκόλεψε την πρόκριση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Χάρη σε δύο γκολ του Μπρούνο Πέτκοβιτς (37’, 71’), η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στο «Μάκσιμιρ», βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Η πρωταθλήτρια Κροατίας αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματική, σε αντίθεση με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που θα χρειαστεί να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη προς το καλύτερο στη ρεβάνς της Τούμπας (14/3, 19.45) αν θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του.

Έχοντας τη στήριξη των οπαδών τους, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά στο ματς.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Αρμπέρ Χότζα ξέφυγε από τα αριστερά, αλλά διαγώνια από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι γλίστρησε και δεν μπόρεσε να σουτάρει όπως θα ήθελε.

Τα αβίαστα λάθη και τα πολλά φάουλ χάλασαν το ρυθμό του αγώνα, με τους «ασπρόμαυρους», πάντως, να παίρνουν την κατοχή της μπάλας.

Στο 27’, μάλιστα, ήρθε και η πρώτη αξιόλογη φάση, με τη δύσκολη κεφαλιά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μετά τη σέντρα του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, που όμως δε βρήκε στόχο.

Η Ντιναμό έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 71ο λεπτό. Μάρτιν Μπατούρινα και Πέτκοβιτς συνεργάστηκαν σε δύο χρόνους, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον εξερχόμενο Κοτάρσκι για το 2-0.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Σεργκέι Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούτσιτς, Σπίκιτς (72’ Κανέκο), Μπατούρινα (90’+3’ Χαλίλοβιτς), Χότζα (46’ Βίντοβιτς), Πέτκοβιτς (89’ Κουλένοβιτς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (69’ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς (83’ Τζίμας), Κωνσταντέλιας (69’ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (60’ Ντεσπόντοφ).

Σχετικά άρθρα