Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναθηναϊκός: Δεν κατάφερε να νικήσει στη Λεωφόρο την ουραγό Κηφισιά (1-1)

Παναθηναϊκός: Δεν κατάφερε να νικήσει στη Λεωφόρο την ουραγό Κηφισιά  (1-1)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κηφισιά, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Η Κηφισιά έκανε το «μπαμ» της 24ης αγωνιστικής, φεύγοντας με μία ιστορική ισοπαλία 1-1 απ’ την έδρα του Παναθηναϊκού σε ένα ματς με απίστευτη εξέλιξη που βρήκε την ομάδα των βορείων προαστίων να πανηγυρίζει ένα τεράστιο αποτέλεσμα στην προσπάθειά της για να παραμείνει στη Super League.

Νωχελικοί κι άνευροι οι «πράσινοι», μετά το προ 8 ημερών «Χ» με τη Λαμία (2-2), ξόδεψαν άλλους δύο βαθμούς στη Λεωφόρο, στη «μάχη» της κορυφής και πλέον είναι στο -3 απ’ την ΑΕΚ.

Αν και προηγήθηκαν με τον Παλάσιος στο 37’, έμειναν με δέκα παίκτες στο 64’ μετά την απευθείας αποβολή του Σένκεφελντ και είδαν την Κηφισιά να ισοφαρίζει στο 68’ με το αυτογκόλ του Αράο, μετά από σέντρα-σουτ του Μιλίσεβιτς προς την εστία του Λοντίγκιν.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός, γλύτωσε φθηνά την ήττα καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε τρομερή αντεπίθεση της Κηφισιάς, ο Μπιφουμά βγήκε τετ-α-τετ, ο Λοντίγκιν ίσα που ακούμπησε την μπάλα κι ο Ούγκο την έσωσε πάνω στη γραμμή αποσοβώντας για τους «πράσινους» το 1-2.

Η Κηφισιά έβρισκε διαρκώς ανοικτό πεδίο στις αντεπιθέσεις και στο 90’+6’ απείλησε ξανά με τον Κλωναρίδη, όμως ο Λοντίγκιν απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Ευαγγέλου σφύριξε τη λήξη, με τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να πανηγυρίζουν έξαλλα το πολύτιμο και ιστορικό 1-1 που απέσπασαν στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: 55’ Λημνιός, 74’ Μπακασέτας – 41’ Τσανάτζια, 71’ Μποτία 90’ Τεττέι

Αποβολές: 64’ Σένκεφελντ (απευθείας κόκκινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (90’+2’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (90’+2’ Βιλένα), Ρουμπέν (67 Ούγκο), Κώτσιρας, Παλάσιος, Μπακασέτας (76’ Μαντσίνι), Λημνιός (76’ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τεϊσέιρα, Μποτία (74’ λ.τρ. Παρράς), Τσάπαν (16’ λ.τρ. Βαφέας), Μίλισεβιτς, Τσανάτζια, Πρίτσας (46’ Γιόβαντσιτς), Κλωναρίδης, Ματέους Σάντος, Μενέντες (63’ Τεττέι), Οζέγκοβιτς (62’ Μπιφουμά).

Σχετικά άρθρα