Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΕΚ: Άνετη εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Λαμίας και παραμένει στην κορυφή

ΑΕΚ: Άνετη εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Λαμίας και παραμένει στην κορυφή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Λαμία, Ποδόσφαιρο,

Με άνετη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Ύστερα από θεαματικό και πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», η πρωτοπόρος της Super League επικράτησε των γηπεδούχων με 3-1 και «άνοιξε» τη διαφορά από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ στους 4 βαθμούς και από τον Ολυμπιακό στους 8, με ένα παιχνίδι περισσότερο από τους υπόλοιπους «μεγάλους».

Το πρώτο γκολ της ΑΕΚ προήλθε από «κομπίνα» σε στημένη μπάλα, στο 17ο λεπτό, με καρφωτή κεφαλιά του Βίντα. Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε στο 41΄από τον Ελίασον.

Ο Τσούμπερ έγραψε με κεφαλιά το 0-3 στο 63΄, ξανά από στημένη μπάλα (φάουλ) και εκτέλεση του Άμραμπατ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν, όταν ο Σίντκλεϊ έφυγε από οριακή θέση στην πλάτη του Σιντιμπέ μετά την πάσα του Σλίβκα, μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία «νίκησε» τον Στάνκοβιτς για το 3-1.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Τζανδάρης (59΄ Σαντάνα), Σλίβκα, Τόσιτς (59΄ Λέικ), Μάλτσι (77΄ Τσούκαλος).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Άμραμπατ (82΄ Πισάρο), Γιόνσον, Πινέδα (68΄ Λιούμπισιτς), Ελίασον (82΄ Π. Φερνάντεθ), Πόνσε (82΄ Αραούχο), Τσούμπερ (68΄ Μάνταλος).

Σχετικά άρθρα