Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Champions League: Γιουβέντους – Ολυμπιακός 3-2

Champions League: Γιουβέντους – Ολυμπιακός 3-2
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Champions League, Γιουβέντους, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό από το Τορίνο, ο Ολυμπιακός, καθώς έχασε με 3-2 από την Γιουβέντους, παρότι έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Το 1-0 για την την πρωταθλήτρια Ιταλίας έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίρλο, στο 21ο λεπτό.

Άμεση σχεδόν ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στο 23′. Μετά από διαδοχικά κόρνερ, ο Τσόρι σέντραρε για τον Μποτία και εκείνος με κεφαλιά ισοφαρίζει.

Στο 61′ ο Ντελβίν Ντινγκά γυρνάει το ματς για τους «ερυθρόλευκους» με ωραία κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν μετά από ωραία σέντρα του Τσόρι .

Στο 65′, όμως , οι Ιταλοί ισοφαρίζουν το παιχνίδι, μετά από καραμπόλα. Η μπάλα βρήκε στον Μποτία, στην συνέχεια στον Γιορέντε, μετά χτύπησε στο δοκάρι και από τον Ισπανό τερματοφύλακα κατέληξε στην εστία.

Ένα μόλις λεπτό αργότερα στο το 66′ η Γιουβέντους γυρνάει το ματς Οι Ιταλοί κάνουν το 3-2 με τον Πογκμπά και σε δύο λεπτά, καταφέρνουν να πάρουν το ματς.

Η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Σουηδία επί της Μάλμε με 2-0, διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης τον Ολυμπιακό, παρά την ήττα του στο Τορίνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν στους 6 βαθμούς με τη «μεγάλη κυρία», αλλά έχουν δύο αγωνιστικές ακόμη και όλα είναι ανοιχτά. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν στη Μαδρίτη, ενώ την τελευταία θα υποδεχτούν τη Μάλμε στο Καραϊσκάκη.

Η βαθμολογία (Α’ όμιλος):
1. Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (10-3)
2. Ολυμπιακός 6 (6-7)
3. Γιουβέντους 6 (5-4)
4. Μάλμε 3 (2-9)

Σχετικά άρθρα